18.01.2013 ENNAKKO: Oma koti kullan kallis
16.6.2019 22:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Oma koti kullan kallis

18.01.2013

Futsal-Liiga
KaDy–ESC
Su 20.1. klo 15
Monnari, JKL
Liput: 7/4 €Ennakkoasetelmat

Matkailu avartaa, mutta kotiin on aina mukava palata. KaDy-Hirviö on päästetty irti rakkaalla Monnarilla viimeksi viisi viikkoa sitten, mikä on tuskallisen pitkä aika. KaDy-leirissä odotetaankin kärsimättöminä mahdollisuutta päästä näyttämään uskolliselle kotiyleisölle tien päältä mukaan tarttuneita uusia kujeita.

Viiden vierasottelun kiertue ulottui Lapualta Espoon, Valkeakosken ja Tampereen kautta Kokkolaan. Jos keskiviikkoillan piirinmestaruusfinaali Palokassa lasketaan mukaan, saadaan peräkkäisten vieraspelien määrä hilattua kuuteen.


komik22.jpgDynamo road show'n saldoksi tuli paikka Futsal cupin finaaliturnaukseen, piirinmestaruus ja liigan puolelta kaksi voittoa ja kauden ensimmäinen tappio. Sarjakärjessä jatketaan yhä, eikä kotona olla edelleenkään hävitty. Hirviöluolassa ovat siis pullat hyvin uunissa.


(Kuva: Kapteeni Mikko Kytölä jatkaa pistepörssin kärjessä)

Kotiinpaluujuhlan vieraaksi on kutsuttu ESC Ekenäsistä. Debyyttikauttaan Futsal-Liigassa tahkoavat tammisaarelaiset ovat ennen viikonlopun pelejä kiinni viimeisessä playoff-paikassa, mikä lukittuessaan olisi mainio saavutus nousijajoukkueelle. ESC on nuorekas ja urheilullinen joukkue, jolle matka Jyväskylään on ensimmäinen laatuaan.

Keski-Suomessa ESC muistetaan parhaiten viime vuoden Futsal cupin välierästä, jossa se pudotti Dynamon sensaatiomaisesti finaalista Vantaan Energia Areenalla. Tätä muistoa vaimennettiin tuntuvasti hakemalla Tammisaaresta marraskuussa härski seitsemän maalin vierasvoitto, jossa isännät jätettiin nollille.

Tomi Lahtinen huilaa ottelun täytettyään varoitustilinsä Kokkolassa.

Seuraa tätä

georg.jpgAlati eteenpäin pyrkivä päävalmentaja Kerkko Huhtanen (kuvassa) on tuonut Dynamon peliin uusia elementtejä vierasperiodin aikana. Esimerkiksi 4-0-rotaation purkamisen maalipaikoiksi pitäisi onnistua nyt entistä monipuolisemmin.


Kadyfutsal.netin arvio on, että ESC tulee puolustamaan erittäin tiiviillä pakalla, ja Dynamon suurin haaste lieneekin juuri reikien löytäminen vastustajan puolustuskonstellaatiosta. Pallonhallinta tulee olemaan selvästi punamustilla.

Puoliaikashow'sta vastaa Campuksen Koonto Dance Team, joten komeiden miesten ja kauniiden maalien lisäksi tapahtumassa on paljon muutakin katsottavaa!

Tervetuloa!


Aikaisemmat kohtaamiset

Futsal Cup, välierä 3.12.2011 ESC–KaDy 3-1

Futsal-Liiga, 3.11.2012 ESC–KaDy 0-7

KaDy:n saldo:
Yksi voitto ja tappio maalierolla 8-3


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat