15.01.2013 Kumpi voittaa piirinmestaruuden: KaDy vai KaDy?
16.6.2019 22:04 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kumpi voittaa piirinmestaruuden: KaDy vai KaDy?

15.01.2013

Keski-Suomen piirinmestaruusfinaali
KaDy III - KaDy
Ke 16.1. klo 20:45
Palokan koulukeskus
Vapaa sisäänpääsy

Lähtökohdat

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa
se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa"

Palokan koulukeskuksessa tehdään keskiviikkoillan hämärässä historiaa: KaDy-Hirviö kohtaa "kolmen tolpan KaDy:n" piirinmestaruuden ratkaisevassa finaalissa! Jalkapallossa punamustan perheen jäsentenvälisiä on nähty aiemminkin, mutta futsalissa ottelu on ensimmäinen laatuaan.

smaug3.jpgMikä on tämä KaDy III? Aiheellinen kysymys, varsinkin kun KaDy II ei enää eksistoi. "Kolmen tolpan KaDy" toimii KaDy ry:n siipien suojassa seuran jalkapallopuolen omana futsaljoukkueena. KaDy III:n toiminta on täysin irrallaan Liiga-KaDy:n toiminnasta, toisin kuin edesmenneen KaDy II:n. Vaikka Liiga-KaDy:n maalipelaajat Aake Partio ja Henri Hytönen sekä manageri Samu Kytölä (kuvassa) ovatkin piipahtaneet vahvistamassa KaDy III:sta tällä kaudella, ei joukkueiden välillä voitane puhua varsinaisesta reservisuhteesta. Enemmänkin kyse on asevelihenkisestä avunannosta puolin ja toisin.

KaDy III pelaa Keski-Suomen Kakkosessa debyyttikauttaan. Tällä hetkellä se majailee seitsemännellä eli toiseksi viimeisellä sijalla voitettuaan vain kerran kahdeksasta yrityksestä. Piirinmestaruusfinaaliin KaDy III selvitti tiensä voittamalla piiri-cupin, jossa punamustan ylivoiman alla musertuivat Ykkösen komeetta Liikunnan Riemu ja Kakkosen jumbo PetPet. Liiga-KaDy puolestaan pääsi finaaliin kabinetin ja saunan kautta suoralla kutsulla.

KaDy III:n pelaaja-valmentaja on pokaalinhimostaan tunnettu Liiga-KaDy:n presidentti Ville "Vaari" Ruuska, ja joukkueen riveissä on myös muita entisiä Dynamon edustusfutsalistoja. Odotettavissa on siis lämminhenkinen ja rakkaudentäyteinen sekä hivenen sisäsiittoinen ilta.

Seuraa tätä

Äityykö KaDy-perheen jäsentenvälinen kunnon havaijifutsaliksi? Näin voisi äkkiseltään ajatella, mutta kolmen tolpan KaDy:n rekordi Kakkosesta lupaa päinvastaista, sillä sen kahdeksan ottelun maaliero koostuu sarjatason huomioon ottaen harvinaisen pienestä lukuparista: 17-30! Nähdäänkö siis sittenkin kahden taktisen jättiläisen - Georg Huhtasen ja Vaari Ruuskan - parkettishakki, jossa Liiga-KaDy:n pallonhallinta kohtaa KaDy III:n puolustussumpun? Kenen joukoissa Smaug Kytölä seisoo? Tuulettaako kukaan maalia? Saako voittaja pokaalin, lautasen, mitalit vai lämmintä kättä? Saako häviäjäkin lohdutuspalkinnon kunnon Super cup -tyyliin?

Ken tulee, se näkee. Otteluun on vapaa pääsy.

Forza KaDy!

Ps. Kadyfutsal.net suosittelee: KaDy:n jalkapallopuolen hienot sivut


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat