05.01.2013 ENNAKKO: Loppiainen Tampereella
16.6.2019 21:57 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Loppiainen Tampereella

05.01.2013

Futsal cupin puolivälierä
PP-70–KaDy
Su 6.1. klo 18
Pirkkahalli (D3)


KaDy:n vuosi 2013 alkaa toden teolla sunnuntaina Futsal cupin puolivälierän merkeissä. Arpa johdattaa Dynamon Tampereelle PP-70:n vieraaksi.

PP-70 johtaa Tampereen ja Satakunnan yhdistettyä Kakkosta isännän ottein: yhdeksän ottelua, kahdeksan voittoa ja yksi tappio. Piirisarjassa dominointia vakuuttavampaa on kuitenkin ollut Peli-Poikien menestys cupissa: matkalla puolivälieriin ovat kaatuneet mm. tuplasti cupin ja triplasti Futsal-Liigan hallitseva mestari Ilves FS sekä Ykkösen kärkijoukkueisiin lukeutuva ACE, molemmat Tampereelta.

Kaikki tämä on vaikuttavaa, mutta pitää muistaa, että Dynamo johtaa vähintään yhtä vakuuttavasti Futsal-Liigaa. Viime kaudella KaDy katkaisi Peli-Poikien cup-taipaleen hakien Tampereelta tylyn 1–12-voiton. PP:n otteet tällä kaudella vihjaavat kuitenkin selkeästä tasonnostosta. Tähän kun lisää oikukkaan cupin taian, ei loppiaisen viettoon ole Dynamo-leirissä varaa lähteä takinliepeet lepattaen. Viime kierroksellakin meni tiukaksi alempisarjalaisen kanssa.

Viimeisimpien tietojen mukaan Jussi Kaihlajärvi tekee paluun kokoonpanoon pitkähkön lasarettirupeaman karaisemana. "Kaihlis" on tiettävästi paremmassa kunnossa kuin koskaan, mutta uskalletaanko härkää päästää heti täysillä tehoilla irti?

Aikaisemmat kohtaamiset

Futsal cup 16.10.2011 PP-70–KaDy 1-12


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat