30.12.2012 Mäkiniemi vaihtoon Hollantiin
SeuraJulkaistu: 16.06.2019 00.00

30.12.2012 Mäkiniemi vaihtoon Hollantiin

30.12.2012

Juho Mäkiniemen toinen KaDy-kausi jää kesken, sillä "Jugo" muuttaa kevääksi 2013 Hollantiin. Kyse ei ole futsal-ammattilaiseksi siirtymisestä vaan vaihto-opiskelusta Twenten yliopistossa Enscheden kaupungissa. Akateemisen ohella "Jugon" on toki tarkoitus pelata myös futsalia.



jugo.jpg

- Mitään virityksiä ei vielä ole, mutta tietojeni mukaan paikallinen "kady" pelaa Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Sieltä on tarkoitus napata pelipaikka, "Jugo" suunnittelee.

(Kuva: KaDy:n rosterissa on yksi komea mies vähemmän "Jugon" lähdettyä)


Ensimmäinen KaDy-kausi meni "Jugolta" pääasiassa reservijoukkueessa ja lainalla Ykkösen Skädämissä, mutta tällä kaudella nuori vaasalaismies murtautui kunnolla pelaavaan liigakokoonpanoon. Tämä prosessi jää nyt kesken: kauden saldoksi summataan yhdeksän liigapeliä tehoilla 2+1.

- Hieman haikein mielin lähden, koska kausi on mennyt joukkueelta hyvin ja uskon sen näin myös jatkuvan. Olisi ollut kiva olla mukana projektissa, "Jugo" tunnelmoi eron hetkellä.


Lauantain voitto Valkeakoskella jäi siis tällä erää "Jugon" viimeiseksi KaDy-palvelukseksi.

Kadyfutsal.net toivottaa "Jugolle" onnea Enschedeen niin parketille kuin akateemisenkin pariin! Boom boom!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.