27.11.2012 Futsal cup: Dynamo matkaa lakeuksille
16.6.2019 21:13 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Futsal cup: Dynamo matkaa lakeuksille

27.11.2012

Futsal cupin 3. kierros on arvottu. Dynamon tanssipariksi nousi Palloliiton kindermunasta Lapuan Ponnistus eli LaPo-90. Kotietu on Futsal-Ykköseen täksi kaudeksi nousseella LaPo:lla.Lapualaisten debyyttikausi Ykkösessä on alkanut mollivoittoisissa merkeissä. Seitsemän ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton ja tasapelin, joilla joukkue pitää sarjan perää. Lähtökohdat ovat siis kadylaisittain hyvät, mutta vastustajan aliarviointiin ei ole varaa, kuten viime kauden katkera ESC-välierätappio osoittaa. Cup-kinkereissä voi venettä keikuttaa myös se kuuluisa cupin taika.

LaPo on 3. kierrokselle edetessään raivannut tieltään kempeleläisen Ajax Sarkkirannan (II div) tylyin lukemin 15-2. KaDy tulee muiden liigajoukkueiden tavoin mukaan vasta nyt.

Lapua tunnetaan Lapuan liikkeestä, Lapuan hiippakunnan piispanistuimesta, Simpsiön hiihtokeskuksesta sekä Lapuan Virkiästä.

Kadyfutsal.net uutisoi heti, jahka ottelun päivämäärä saadaan sovittua.

Ps. Mielenkiintoinen yksityiskohta arvonnasta: KaDy III, "kolmen tolpan KaDy", kohtaa raahelaisen AS Moonin, jonka Liiga-KaDy pieksi viime vuoden cupissa 10-0. KaDy III toimii erillään Liiga-KaDy:stä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat