09.11.2012 KaDy:n farmiseura Skädäm lopettaa toimintansa
SeuraJulkaistu: 16.06.2019 00.00

09.11.2012 KaDy:n farmiseura Skädäm lopettaa toimintansa

09.11.2012

Skädäm luopuu paikastaan Futsal-Ykkösessä kesken kauden ja lopettaa toimintansa. Samalla KaDy jää ilman farmiseuraa, kun Skädämin kanssa syksyllä solmittu farmisopimus raukeaa.


smaug3.jpg

Skädämin luovutuksen syynä on krooninen pelaajapula, jota edes farmisopimus ei pystynyt paikkaamaan. KaDy:n manageri Samu Kytölä (kuvassa vakavana) oli luonnollisesti harmissaan tilanteesta.
- Erittäin harmillinen päätös, mutta se piti tietenkin tehdä mahdollisimman aikaisin, jos näytti siltä, että sarjaa ei pystytä vetämään kunnialla läpi. KaDy:n pelaajia olisi tullut joihinkin peleihin jonkin verran, mutta karenssisäännön, liigan välillä tiukan otteluohjelman ja meidän oman loukkaantumistilanteen takia apua ei olisi irronnut jokaiseen mahdolliseen peliin. Tällä hetkellä meillä on liigarosterissa 1+9 tervettä miestä, "Smaug" selventää.

Dynamoon rekisteröityjä pelaajia on ollut Skädämin apuna kotiotteluissa 2-3 kpl ja vierasotteluissa 0-1 kpl. Lisäksi KaDy:n liigaringistä Juho Mäkiniemen edustusoikeus on ollut toistaiseksi Skädämissä.

Luovutusta mahdollisesti seuraavista pelaajasiirroista uutisoidaan myöhemmin.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.