30.10.2012 Futsalin MM-kisat seurantaan kadyfutsal.netissä
16.6.2019 20:49 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Futsalin MM-kisat seurantaan kadyfutsal.netissä

30.10.2012

Thaimaassa pelattavat futsalin MM-kisat pyörähtävät käyntiin 1.11. Jaossa on lajin seitsemäs maailmanmestaruus, josta kilvoittelee kaikkiaan 24 maata.

komikjy.jpgKadyfutsal.net houkutteli Dynamon kapteeni Mikko Kytölän kirjoittamaan maailmanlaajuisesti merkittävästä urheilutapahtumasta. Ja mies suostui:

Nettitoimitukselta tuli tarjous, josta ei voinut enää kieltäytyä. Futsalin MM-kisat tuskin saavat näkyvyyttä suomalaisessa mediassa, M.Kytölä arvioi. – Innostuin ajatuksesta, että edes kadyfutsal.net noteeraa kisat. Juttujen sekaan koetan pudotella huomionarvoisia linkkejä futsalista kiinnostuneille.

Minkälaista juttua kisoista on luvassa?

Ai minäkö sen päätän? No, ajattelin ensinnäkin tehdä pienet ennakot jokaisesta alkulohkosta, M.Kytölä kertoo. – Tämän lisäksi koetan nostella jotain mielenkiintoisia pointteja kisoista sitä mukaa, kun pelit etenevät.

Jos saan houkuteltua jonkun toisenkin kadylaisen kirjoittamaan jostain akuutista MM-aiheesta, niin se olisi hienoa.

Brasilia ja Espanja menestyneimmät MM-tasolla

Ensimmäinen MM-pysti meni vuonna 1989 Brasilialle. Seuraavan kerran kisattiin vuonna 1992, mistä alkaen on menty neljän vuoden jaksoissa. Mestaruuden on napannut joka kerta joko Espanja (2000, 2004) tai Brasilia (1989, 1992, 1996, 2008).

Samat maat ovat suosikkeja Thaimaan kisoissakin, jotka pelataan aikavälillä 1.11.–18.11.2012.

Kisoja voi seurata esim. Eurosportin välityksellä. Myös fifa.comin TV on luvannut näyttää pelejä livenä. Tulosseurantaa löytyy niin ikään FIFA:n MM-kisasivulta.

Kannattaa myös tykätä futsalplanet.comin sivusta facebookissa. Siellä aika varmasti julkaistaan esimerkiksi joitain ottelukoosteita, M.Kytölä vinkkaa.

Seuraa kadyfutsal.netiä - seuraa futsalin MM-kisoja!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat