06.10.2012 ENNAKKO: Kausi alkaa Somerolla!
16.6.2019 20:34 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Kausi alkaa Somerolla!

06.10.2012

Lähtökohdat

KaDy-leirissä lähdetään kauteen luottavaisin mielin, sillä – harvinaista kyllä – lasarettitilanne näyttää varsin hyvältä. Telakalla ovat ainoastaan Jaakko Kinnunen ja Sadeg Akhawan. Lisäksi KaDy:n "dream team" on pysynyt jälleen kerran lähes muuttumattomana. Vain päävalmentaja on vaihtunut.

nippe-pelaajakortti.jpgTummana pilvenä punamustan yllä leijuu kuitenkin se, että KaDy:lla on virallisesti vain yksi ehjä maalipelaaja – kapteenistoonkin noussut ”Monnarin Elävä Seinä” eli Niila-Ville Laitinen (kuvassa). Opiskelijakisoissa KaDy:n maalipelaajana loistanut Henri Hytönen rikkoi polvensa juuri kauden kynnyksellä.

Joka tapauksessa Dynamo saa Someron sarja-avaukseen liikkeelle kivenkovan iskuryhmän.

Viime kausi lähti Dynamon osalta käyntiin yllättävällä PoPa-tappiolla; nyt Jyväskylässä toivotaan parempaa lähtöä kaudelle.

Seuraa tätä

SoFo päästi viime kaudella tolkuttoman määrän maaleja: 129 maalia 22 ottelussa. Tähän sen on saatava muutos, jotta paikka pudotuspeleissä aukenisi.

Joukkuepuolustusta on kuuleman mukaan Somerolla harjoiteltu, mutta tärkeimmäksi yksittäiseksi lenkiksi Someron puolustuspalapelissä osoittautunee TPK:stä SoFoon siirtynyt maalipelaaja Joonas Puolamäki. Mies on esiintynyt Suomen futsalmaajoukkueenkin luukulla.

Kuinka monta palloa Puolamäki saa huomenna poimia selkänsä takaa?

Aiemmat kohtaamiset

Futsal-Liiga

29.10.2011

SoFo – KaDy

2-7

Futsal-Liiga

28.1.2012

KaDy – SoFo

8-0

KaDy:n saldo:
2 voittoa, 0 tasapeliä, 0 tappiota
Maaliero:
15-2


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat