01.10.2012 Pelkonen ja KaDy II:n runkomiehet eivät jatka
16.6.2019 20:29 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Pelkonen ja KaDy II:n runkomiehet eivät jatka

01.10.2012

Siirtomarkkinoilla on ollut KaDy:n osalta hiljaista, eikä kyse ole vain tyvenestä myrskyn edellä, vaan joukkue tulee säilymään hyvin kasassa. Muutama pelaaja kuitenkin poistuu rosterista, joka kapenee kakkosjoukkueen kuoppaamisen myötä.


kady_belgi.jpg

Skädämistä syksyllä 2010 punamustaan siirtynyt maalivahti Riku Pelkonen, 25, pitää välivuoden futsalista. Loukkaantumisista kärsinyt "Belgi" ehti kirjata tililleen muutaman liigaottelun kahden kauden aikana, mutta ei pystynyt lasaretin puolelta kamppailemaan täysin palkein ykkösmaalivahdin pestistä. Ketterällä himotreenaajalla on vielä runsaasti kehitysvuosia edessään, mikäli mies vielä mielii takaisin parketille.

(Kuva: Atleettinen "Belgi" jää motivaatiotauolle)


Toukokuussa lakkautetun reservijoukkueen pitkäaikaisista runkomiehistä Dynamon jättävät Sami Eskonniemi (26), Jussi Haapamäki (30) ja Antti Syrjälä (30), joka tosin jatkaa KaDy-Hirviön palveluksessa muissa tehtävissä. Eskonniemi ja Haapamäki olivat tärkeässä roolissa KaDy:n Ykkösen-taipaleella ja ovat pukeutuneet punamustaan liigapeleissäkin, mutta edelliskaudet nämä herrat ovat tehneet tuhojaan pääasiassa Keski-Suomen Kakkosessa Syrjälän kanssa.

Myös reservijoukkueen maalivahti Matti Salkojärvi, 28, jättää Dynamon. Näin "Salkon" KaDy-ura jäi vain vuoden mittaiseksi.

KaDy kiittää kaikkia herroja palveluksistaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat