21.09.2012 Super Cup: Kausi alkaa tittelipelillä!
16.6.2019 20:26 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Super Cup: Kausi alkaa tittelipelillä!

21.09.2012

Futsalkausi alkaa virallisesti lauantaina Super Cupin ottelulla, jossa hallitseva mestari kohtaa hallitsevan cup-voittajan. Koska nämä joukkueet ovat tänäkin syksynä yksi ja sama, Ilves FS, on KaDy:lla kunnia haastaa tupsukorvat liigan hopeamitalistin statuksella toisen kerran putkeen. Vuosi sitten Ilves nosteli pokaalia voitettuaan 3-2.kadyilves.jpg
Ottelun aika on klo 15 ja paikka Tampereen Spiral-halli, Ilveksen kotiluola, josta KaDy on poistunut voittajana vain kerran, ja sekin ensi yrittämällä syksyllä 2009.KaDy:n manageri Samu Kytölän mukaan Super Cup otetaan Jyväskylässä vakavasti.
- Aina kun pelataan pokaalista, kyseessä on erityinen ottelu. Mitään harjoitusottelukokeiluja ei tulla näkemään. Voittoa haetaan parhaalla kokoonpanolla, "Smaug" paaluttaa.KaDy on jo kertaalleen kohdannut Ilveksen harjoitusottelussa häviten kotonaan 1-3. Sen jälkeen ovat kaatuneet GFT ja FC Rauma niin ikään kotona. Ilves puolestaan on KaDy:n lisäksi kellistänyt harjoitusottelukaudella KylVe:n ja SoFo:n, eikä unohtaa sovi tupsukorvien kovia kansainvälisiä koitoksia UEFA Futsal Cupista elokuulta.

smaug3.jpg

Siinä missä Ilves on käynyt läpi rajuja muutoksia, KaDy:n rinki on pysynyt pääosin muuttumattomana. Kytölän mukaan Dynamon lähtökohdat otteluun ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin ideaaliset.
- Vaikka harjoitustapahtumia on ollut määrällisesti paljon, koko joukkue on harjoitellut yhdessä vähän. Osa pelaajista on ollut poissa kaupungista elokuun valmistautumiskauden ja loukkaantumisia on riittänyt, joten Ilves on varmasti valmiimpi kuin me ja lähdemme peliin haastajan roolista, "Smaug" tunnustaa.

Miten käy Spiralilla? Pääseekö KaDy nostelemaan ensimmäistä kertaa Super Cupin pyttyä? Jyväskylästä on lyhyt matka Tampereelle...


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat