10.09.2012 Harjoitusottelu: mestarit Monnarille
SeuraJulkaistu: 16.06.2019 00.00

10.09.2012 Harjoitusottelu: mestarit Monnarille

10.09.2012

KaDy:n intensiivinen harjoitusottelurupeama alkaa tiistaina klo 19:30, jolloin Monnarille saapuu triplasti hallitseva Suomen mestari Ilves FS Tampereelta. Odotettavissa on siis mahdollisesta lievästä kesäkankeudesta huolimatta kovatasoista futsalia.

Ilves on kokenut kesän siirtomarkkinoilla melkoisia mullistuksia niin pelaajistossa kuin joukkueenjohdossa. Lähtijöistä nimekkäimpiä ovat mestarivalmentaja Petteri Pulkkinen, joukkueenjohtaja JormaKariluoma sekä pelaajista Joni Pakola ja Jani Nyblom. Myöskään maalivahti Juha Ojanperän nimeä ei joukkueen kotisivujen pelaajaluettelossa ainakaan toistaiseksi näy. Tulijoista tärkein lienee ACE:sta kaapattu Juhana Jyrkiäinen.

Dynamon suurin muutos on ollut siirtymä valmentajaguru TeroKelhälän jälkeiseen aikaan; muita julkaisukelpoisia muutoksia ei tiedossa olekaan. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, ettei kumpikaan joukkue ole tiedottanut uusista valmentajista, vaikka kauden alkuun on vain kuukausi. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan punamustaan pukeutuu huomenna laskutavasta riippuen yksi tai kaksi uutta pelaajaa.

Illan teemana on muutos vastaan pysyvyys: kuinka rajusti nahkansa luonut Ilves pärjää vuosikaudet yhteen hitsautuneen Dynamo-koneen käsittelyssä? Kuka valmentaa ja ketä? Pitävätkö futsal.fi:n siirtouutiset paikkansa? Kuka tai ketkä ovat KaDy:n testipelaajat?

Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu. Keskisuomalainen futsalkansa, tervetuloa takaisin Monnarille!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.