26.05.2012 Tero Kelhälä ei jatka KaDy:n päävalmentajana
14.6.2019 22:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tero Kelhälä ei jatka KaDy:n päävalmentajana

26.05.2012 15:00

kelhala_tero_img_4970.jpg

Neljä kautta Kampuksen Dynamon päävalmentajana toiminut Tero Kelhälä ei jatka KaDy:n päävalmentajana. Syyt ovat henkilökohtaiset:

- Kun formuloilla ajetaan täysillä kaasu pohjassa, niin renkaat kuluu. Tulevana syksynä lisääntyvien opintojen ja työhaasteiden yhteensovittaminen vastuulliseen KaDy:n päävalmentajan tehtävään olisi kuin slickseillä ajamista räntäsateella. Minun osalta on nyt aika ajaa varikkopysähdykselle, Kelhälä kertoo.

Kelhälä nosti taktisella osaamisellaan Dynamon Ykkösestä Futsal-Liigaan kaudella 2008-09 ja jatkoi yhteisen projektin kehittämistä huikein tuloksin liigatasolla. Tuloksena nopea nousu Suomen futsaleliittiin ja kaksi SM-hopeaa. KaDy:ssa peliä on aina kehitetty yhteisvoimin, mutta valmentajavuosiensa ajan Kelhälä oli taktisen kehityksen pääarkkitehti.

- Lajina futsal menee kovaa vauhtia eteenpäin ja vain motivoituneimmat seurat pysyvät mukana kehityksen kelkassa. Olen toiminut KaDyn valmentajana neljä vuotta, jona aikana olemme aina pyrkineet kehittämään toimintaamme ja tekemään asiat sisällöllisesti ”lite bättre” edellisvuoteen verrattuna. Dynamon pelaajien motivaation taso, kunnianhimo ja pyyteettömyys lajitekemisen suhteen ovat olleet kiitettävällä tasolla, "Q" kommentoi.

- Neljä vuotta määrätietoisesti eteenpäin pyrkivän joukkueen päävalmentajana on pitkä aika, mutta samalla se on ollut myös varsin palkitsevaa.

Ison työn Dynamon eteen tehneen "Qelhiksen" tulevaisuuden suunnitelmat futsalin suhteen ovat tällä haavaa julkilausumattomat. Jonkinlainen rooli Dynamossa miehelle on kuitenkin aina auki, ja neuvottelut sivutoimisesta tehtävästä ovatkin käynnissä. Joka tapauksessa ainakin heinäkuussa koittavissa opiskelijoiden EM-kisoissa "Q" nähdään vielä penkin päässä.

qsulkeekirjan2.jpg- Olen pahoillani mahtaville kannattajillemme, että emme onnistuneet tänä aikana voittamaan Suomen mestaruutta. Olen kuitenkin kiitollinen siitä, että sain kunnian olla hienojen ihmisten mukana todistamassa KaDy:n nousua Suomen futsaleliittiin. Opiskelijoiden EM-kisat valmennan sopimuksen mukaisesti, mutta toivottavasti se kirkkain mitali tulee liiga-KaDylle uusien tuulien siivittämässä nosteessa, Kelhälä päättää varmasti monelle tunteellisen kommenttiraitansa.

(Kuva: "Q" sulkee fläppitaulunsa toistaiseksi Córdoban EM-kisojen jälkeen. Kuva (c) HP Auraneva)

Yksi suomalaisen futsalhistorian ajanjakso on ohi. Tämän ajanjakson aikana futsal lajina Suomessa ja KaDy joukkueena harppasi loikan eteenpäin.Tähän loikkaan "Q" Kelhälä vaikutti omalla panoksellaan merkittävästi.

Kadyfutsal.net seuraa tiiviisti valmentajaneuvottelujen etenemistä ja tiedottaa ensimmäisenä, jahka ratkaisut on saatu tehtyä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat