12.04.2012 ENNAKKO: Viimeinen kotipeli
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

12.04.2012 ENNAKKO: Viimeinen kotipeli

12.04.2012 19:15

Futsal-Liiga, neljäs finaali
La 14.4. klo 14
KaDy - Ilves FS
Monnari, Jyväskylä



Tämä on selvää: lauantaina Monnarilla klo 14 alkava neljäs finaali on KaDy:n kauden viimeinen kotiottelu. Keskisuomalaisella futsalyleisöllä on siis käsillä viimeinen tilaisuus katsella komeita miehiä ja juhlia kauniita maaleja Monnarilla.



ilveskaatuu.jpg
(Kuva: Arvoisa Monnarin yleisö, oletteko te valmiita viimeiseen koitokseen? Kuva (c) HP Auraneva)



kadyhirvi.bmp

Ilves FS johtaa finaalisarjaa voitoin 2-1, joten voitto lauantaina tietäisi kissapedoille kolmatta perättäistä mestaruutta. Mitalit ovatkin valmiina ja futsalpäällikkö Jyrki Filppu on paikalla. Dynamolla on kuitenkin vakaa aikomus jatkaa kauttaan vielä yhdellä päivällä ja siirtää ratkaisu sunnuntaiksi Tampereelle. Voittoa lähdetään hakemaan kotiyleisön tukeen turvaten.


(Kuva: Tervetuloa Monnarille, Ilves! T: KaDy-Hirviö)


Päävalmentaja Tero Kelhälän mukaan KaDy:lla ei pitäisi olla vaikeuksia nollata keskiviikon tappiota.
- Monnarilta meillä on hyvät muistot. Pelasimme täällä maanantaina yhden parhaista peleistämme (2. finaali), eikä taitotaso ole kadonnut siitä mihinkään. Spiralilla meille sattui liikaa henkilökohtaisia virheitä, joista huippuluokan vastustaja luonnollisesti rokotti. Kun minimoimme virheet, niin hyvä tulee, "Kelhis" virittyy futuuriin.


yacub.jpg

Jaakko Kinnusen Tampereella vääntynyt nilkka vaikuttaa olevan pelikunnossa, joten KaDy pääsee otteluun täydellä miehistöllä pidempään poissa olleita Jussi Kaihlajärveä ja Kimmo Tolvasta lukuun ottamatta.

(Kuva: Iloinen kuomaveikko Jaakko "Jakub" Kinnunen pelasi maanantaina kauden parhaan pelinsä. Samanlaista taistelua tarvitaan joka jätkältä lauantaina.)

Nyt lisäännytään ja täytetään Monnari – Ilves ei KaDy-Hirviön kotikentällä juhli, eihän?

LIPUT: 9/5 €
- Aikuiset: 9 €
- Opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset ja 10–18-vuotiaat: 5 €
- Alle 10-vuotiailla ilmainen sisäänpääsy

- Kausikortilla: 4/2 € (alempi hinta, jos on kausikortin lisäksi näyttää alennukseen oikeuttava todistus, esim. opiskelijakortti)

Huom. maksu vain käteisellä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.