10.04.2012 ENNAKKO: Spiral-peikon kimppuun!
14.6.2019 21:36 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Spiral-peikon kimppuun!

10.04.2012

KaDy-Hirviö matkaa keskiviikkona Tampereelle ryöstämään Ilvekseltä kotietua. Kutkuttavan tasaisen finaalisarjan kolmas taisto käydään Spiral-hallilla keskiviikkona klo 19. Ottelu on äärimmäisen tärkeä, sillä sen voittajalla on mahdollisuus katkaista sarja lauantaina Monnarilla.Alustaerojen takia kotiedun merkitys on tässä finaalisarjassa poikkeuksellisen suuri, ja toistaiseksi ollaankin nähty vain kotivoittoja. Dynamon Spiral/Ilves-painajainen on jo seitsemän peräkkäisen ottelun mittainen, mutta Monnarin pääsiäisriehan jälkilöylyissä ja suurten numeroiden lain perusteella keskiviikkona on oivallinen tilaisuus yrittää muuttaa kurssia. Kuten kapteeni Mikko Kytölä tokaisi Huuhkaja-tv:n haastattelussa: "Spiral-peikko heitetään niskasta keskiviikkona!"


Päävalmentaja Tero Kelhälä oli erittäin tyytyväinen maanantain voittoisaan esitykseen, mutta löysi yhden selkeän parannuskohteen.
- Meidän pitää keskiviikkona olla tarkempia varmistuspelissä. Ilveksen kahdella yhtä vastaan -hyökkäykset on saatava pois, "Kelhis" vaatii.


Lisämielenkiintoa otteluun tuo havainto KaDy:n viimeistelyharjoituksista: Tampereen poika Tomi Lahtinen, joka on profeetta myös omalla maallaan, on käynyt tänään parturissa. Playoff-parrasta mies ei suostunut luopumaan, mutta tukka on entistäkin komeampi!


loiskepelaajakortti.jpgloiske-pelaajakortti.jpg
(Kuvat: Tomi Lahtinen vuosimallia 2010 ja 2011. Vanhemmassa kuvassa Tomin pää on hieman isompi, mutta kuva onkin otettu aika läheltä. Miltähän Tomi vm. 2012 näyttää?)


Huuhkaja-tv näyttää ottelun suorana, mutta kotisohvalta huutelu ei kuulu kentälle eikä Tomin uusi tukka näy striimiltä kovin tarkasti, joten Dynamo suosittelee alati kasvavalle fanikunnalleen arjen katkaisevaa Tampereen-retkeä. Tule katsastamaan Tomin tukka ja kannustamaan koko Keski-Suomen Dynamo voittoon!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat