01.04.2012 KaDy pahasti vajaamiehisenä Sieviin
14.6.2019 21:18 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy pahasti vajaamiehisenä Sieviin

01.04.2012

Lauantaina ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan ottanut Dynamo matkaa tänään Sieviin ilman kuutta runkopelaajaansa.


Miika Hosio, Jaakko Kinnunen, Tomi Lahtinen, Niila-Ville Laitinen ja Kimmo Tolvanen ovat kaikki jääneet Jyväskylään potemaan vatsatautia. Viisikko sai taudin juhlistettuaan eilistä voittoa paikallisessa pizzeriassa. Muut paikalla olleet pelaajat välttivät tartunnan todennäköisesti siksi, että he söivät salaattia pizzan sijasta.


smaug3.jpg

Palloliitolta on anottu ottelusiirtoa sairaustapauksiin vedoten, mutta kaikki toimiston työntekijät ovat vuosilomalla. Manageri Samu Kytölä (kuvassa), joka joutuu itsekin lähtemään pitkälle vierasmatkalle kokoonpanon tilkkeeksi, ei kuitenkaan ole valmis heittämään kirvestä kaivoon.
- Menetykset ovat kieltämättä tuntuvia, mutta meillä on laaja rosteri ja nostamme mukaan nälkäisiä miehiä kakkosjoukkueesta. Jo eilen suurta roolia näytelleen tahtotason merkitys korostuu tänään entisestään, sillä poissaolijoiden mukana jää paljon taitoa Jyväskylään. Onneksi hyvällä asenteella voi paikata paljon, "Smaug" muistuttaa.

kajuk2.jpg

Kuudes Sievin-reissun väliin jättävä runkopelaaja on joukkueen talousvastaava Jukka Kytölä, joka jää pyyteettömästi paikkaamaan Dynamon akuuttia kassavajetta.
- Ei liene mikään salaisuus, että KaDy:n talous on kuralla, ja tämä virpomismahdollisuus on vain kerran vuodessa. Sitä ei voi jättää käyttämättä, varakapteeni J. Kytölä kertoo.

Toista se on Sievissä, jossa raha kasvaa puissa.

(Kuva: "Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks". Jukka Kytölä toivoo virpomispalkkioksi rahaa makeisten sijasta.)

Sievi Futsal vs. KaDy tänään klo 16 Sievin Monitoimihallilla.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat