29.03.2012  ENNAKKO: Panokset kovenevat viikonloppuna
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

29.03.2012 ENNAKKO: Panokset kovenevat viikonloppuna

29.03.2012

KaDy-Hirviön kultajahti jatkuu lauantaina klo 12, jolloin Monnarille saapuu Sievi Futsal – ainoa Futsal-Liigan joukkue, jota KaDy ei runkosarjassa onnistunut voittamaan. Runkosarjassa neljänneksi sijoittunut Sievi mursi KaDy:n tappiottoman kotitaian helmikuussa Monnarilla, ja Sievin marraskuisessa illassa pisteet jaettiin tasan.

kadysievilogo.jpg
Sievin tie välieriin oli KaDy:a ruusuisempi, sillä pohjoiset keskipohjanmaalaiset kellistivät TPK:n suoraan kahdessa ottelussa, siinä missä KaDy-Hirviö joutui vääntämään TP-Kaarlea vastaan täydet kolme ottelua ennen ratkaisua.

Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään

Joukkueet kohtasivat viime kaudella jo puolivälierissä, jolloin KaDy haki ensin eeppisen rankkarivoiton Sievistä ja seuraavana päivänä pieksi sieviläiset hankkimansa henkisen yliotteen turvin Monnarilla peräti 13-1. Monnari-kammosta Sievi pääsi yli jo helmikuussa, ja koska vastustaja on muutenkin kovassa nousukiidossa, ei KaDy-leirissä parane muistella menneitä.

KaDy:n päävalmentaja Tero Kelhälä varoittikin heti TP-Kaarlen kaaduttua tulevan välieräsarjan vaikeudesta.
- Vastaan tulee älyttömän kova joukkue. Runkosarjassa saatiin Sieviä vastaan vain yksi tasuripiste. He liikkuvat hyvällä jalalla ja heillä on paljon kovia pelimiehiä, kuten huikean taitava Radik (Akhmetkhanov) ja suurella sydämellä pelaava (Juho) Alasuutari. Vielä kun Sievillä on taktisesti hyvä valmentaja Jani Paananen, Sievi on välieräsarjan ennakkosuosikki, "Kelhis" sysää paineet vierasjoukkueen suuntaan.

KaDy hyökkää laajalla rintamalla

KaDy:n potentiaalisten ratkaisijoiden lista on pitkä, ja sairastupakin alkaa kauden kriittisillä hetkillä tyhjentyä. Tuorein loukin karistanut soturi on Mikko Takala, joka istui jo penkillä keskiviikkona. Muista pitkäaikaispotilaista Kimmo Tolvanen ja Jaakko Kinnunen ovat jo pelanneet muutaman pelin ja lähestyvät hitaasti mutta varmasti huippukuntoa.

Yksilöperspektiivistä on mielenkiintoista nähdä, miten kovalla jalalla KaDy:n tulikuuma Miika Hosio kurittaa viime kauden seuraansa. Runkosarjassa "Maagilta" jäivät väliin molemmat Sievi-pelit, ja juonikas lapinmies varmasti puhkuu lauantaina paitsi geneeristä playoff-intoa, myös näytönhaluja vanhoja pelikavereita vastaan.

Sunnuntaina jatketaan

Sarja jatkuu sunnuntaina klo 16 Sievissä, ja jos voitot ovat viikonlopun tauottua tasan, kohtaavat joukkueet kolmannen ja viimeisen kerran keskiviikkona klo 19 myyttisellä Huhtaharjulla. Poikkeusjärjestelyt johtuvat Monnarilla järjestettävistä veteraaniyleisurheilun halli-MM-kisoista. Samasta syystä lauantain ottelu alkaa verrattain aikaisin (klo 12).

Tervetuloa kaikki lauantaina Monnarille huutamaan Dynamo voittoon! Eiköhän panna tämän kauden yleisöennätys (195) uusiksi? Ota myös kaverisi mukaan näkemään omin silmin, kuinka vauhdikas sisälaji futsal on.

Forza Dynamo! Ave KaDy-Hirviö!

Maagi_vaanto

(Kuva: Kuuma playoff-pelaaja Miika "Maagi" Hosio tuntee Sievin metkut. Kuva (c) Hannu-Pekka Auraneva)

KaDynastia 2012 jatkuu:

Futsal-Liigan 1. välieräottelu,
Monitoimitalolla, la 31.3.2012 klo 12:00 alkaen
Kampuksen Dynamo vs. Sievi Futsal
Liput: 9€/5€ (kausikortilla 4€/2€)

Junnujoukkueet huom! Muistakaa mahdollisuus joukkuelippuun!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.