26.03.2012 ENNAKKO: Kolmas ja ratkaiseva voimainkoitos keskiviikkona!
14.6.2019 21:10 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Kolmas ja ratkaiseva voimainkoitos keskiviikkona!

26.03.2012

KaDy:n ja TP-Kaarlen puolivälierätaisto on edennyt pisteeseen, josta ei enää ole paluuta. Dynamolla oli sunnuntaina mahdollisuus katkaista sarja Kokkolassa, mutta niin vain isännät tarttuivat oljenkorteensa lähes neljäsataapäisen kotiyleisönsä edessä ja tasoittivat voitot. Kolmas ja välieräpaikan ratkaiseva kamppailu käydään keskiviikkona klo 19 Monnarilla.nippe-pelaajakortti.jpgVaikka Kokkolasta jäi vain luu käteen, KaDy-leirissä on suhtauduttu maltilla tappioon. Sorvin ääreltä tavoitetun elävän seinän Niila-Ville Laitisen mukaan luotto omaan pelitapaan on kova, eikä maalihanojen avautumista tarvitse enää kauan odotella.
- Jo Kokkolasta palatessa oli vahva tunne, että keskiviikkona aukeaa ketsuppipullo oikein kunnolla. Niila pitää puikot kiinni ja pojat tekee paikoista maalit, "Nippe" julistaa.

(Kuva: Maailman lunkein mies Nippe Laitinen ei ota paineita, vaikka selkä on seinää vasten keskiviikkona)

KaDy pyörittää parketilla omaa karuselliaan, mutta vauhdin huumaa on tarjolla myös tauolla, jolloin yleisöä viihdyttää jyväskyläläinen tanssiryhmä Cooma Dance Academy. Luvassa on siis viimeisen päälle kunnon show kovin panoksin!

Kaikki mukaan huutamaan KaDy-Hirviö välieriin!

Liput

Futsal-Liiga, pudotuspelit 2012: 9/5 €
- Aikuiset: 9 €
- Opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset ja 10–18-vuotiaat: 5 €
- Alle 10-vuotiailla ilmainen sisäänpääsy

- Kausikortilla: 4/2 € (alempi hinta, jos on kausikortin lisäksi näyttää alennukseen oikeuttava todistus, esim. opiskelijakortti)

- Muista myös joukkuelippu!

Huom. maksu vain käteisellä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat