12.03.2012 Koko joukkueella huippufutsalia seuraamaan!
14.6.2019 20:54 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Koko joukkueella huippufutsalia seuraamaan!

12.03.2012

Dynamon viimeistä runkosarjaottelua ja pudotuspelejä on mahdollista päästä seuraamaan kätevästi koko juniorijoukkueen voimin. Joukkuelippu maksaa 50€/ottelu ja se sisältää max. 20 hlön sisäänpääsyn (junioireita+taustatyöntekijöitä+vanhempia). Joukkuelippu on tarkoitettu juniorijoukkueille lajiin katsomatta. Ks. myös yksittäisten pääsylippujen hinnat. KaDy-Hirviö haastaa paikalle saapuvan joukkueen pukeutumaan oman seuransa väreihin!

Tilaa joukkuelippu:

- tekstaamalla tai soittamalla KaDy-manageri Samu Kytölälle: 041 437 8041

- mailaamalla osoitteeseen yllapito(at)kadyfutsal.net

Muista mainita tilauksen yhteydessä joukkueesi nimi ja ikäluokka sekä ottelu, johon lipun varaatte! Tilaus vahvistetaan pikimmiten, ja joukkuelippu odottaa teitä lippuluukulla. Maksu käteisellä paikan päällä tai pyydettäessä laskulla (mikäli haluatte laskun, ilmoittakaa siitä tilauksen yhteydessä). Tilaukset mieluiten vähintään päivää ennen ottelua!

Viimeinen runkosarjaottelu KaDy-TPK (Turku) pelataan la 17.3. klo 15:00 ja ensimmäinen pudotuspeli la 24.3. klo 14:00 (huom. ei klo 15 kuten aikaisemmin ilmoitettiin). Mahdollisten muiden pudotuspelien ajankohdat selviävät myöhemmin - seuraa sivustoa www.kadyfutsal.net!

Tervetuloa tutustumaan huippufutsalin saloihin koko joukkueen voimin!

kady_juhlii_finaalissa.jpg

(Kuva: Keskisuomalaista futsal-riemua viime vuoden finaalisarjasta.)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat