23.02.2012 ENNAKKO: Nyt ei sievistellä!
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

23.02.2012 ENNAKKO: Nyt ei sievistellä!

23.02.2012

Futsal-Liigassa seitsemän ottelun voitto- ja yhdentoista ottelun tappiottomassa putkessa jyräävä KaDy-Hirviö saa lauantaina klo 14 vieraakseen kotiedusta pudotuspeleihin kamppailevan sarjanelosen Sievi Futsalin. Tukevasti sarjakakkoseksi ankkuroitunut Dynamo varmisti oman kotietunsa viime viikonlopun komealla GFT-voitolla.

Pistepussi karttuu samaa tahtia kuin sairaslista kasvaa

Vaikka punamustien loukkaantumislista pitenee pitenemistään, joukkueen meno on ollut niin vakuuttavaa katsottavaa, että KaDy:a voitaneen pitää kotiluolassaan ennakkosuosikkina. Monnarilta KaDy-Hirviö ei ole tällä kaudella poistunutkaan kertaakaan tappio niskassaan.

Jyväskylässä muistellaan varmasti lämmöllä viime kevään puolivälieriä, jolloin Sievi lähti suoraan kahdessa ottelussa kesälomalle. Vaikka ratkaiseva toinen ottelu oli KaDy:n musertavaa ylivoimaa (13-1), ei pidä unohtaa sitä, että Sievi on yleensä tarjonnut KaDy:lle kovan vastuksen. Tälläkin kaudella Keski-Pohjanmaan vierasreissulta irtosi vain yksi piste.

Sievi on mielenkiintoinen sekoitus oman kylän nuoria poikia ja ulkomaisia täsmävahvistuksia, joista mainittakoon KaDy:n kannatusbiisiinkin päässyt Radik Akhmetkhanov, jota moni pitää Futsal-Liigan parhaana pelaajana. Lisäksi joukkue vahvistui siirtorajan umpeutuessa espanjalaisella Hugo Mezquiealla.

KaDy:n rosterista on pitkän lasarettiosaston lisäksi poissa huippuvireinen Miika Hosio, joka kärsii ensimmäisen osan kahden ottelun pelikiellostaan. Näin "Maagi" ei harmikseen pääse kohtaamaan entistä seuraansa.

KaDy ja Happee yhteistyössä

Ottelu avaa KaDy:n ja Salibandyliigan Happeen masinoiman superlauantain, johon kuuluu kausikorttilaisten ilmainen sisäänpääsy molempien joukkueiden peleihin. Happee kohtaa illalla klo 18:30 hallitsevan Suomen ja Euroopan mestarin SSV:n, ja ottelun 1. erätauolla on luvassa futsalaiheista ohjelmaa. Happeen ja Heimo Hirven ystävät, tervetuloa tutustumaan KaDy-Hirviöön klo 14 alkaen!

Myös KaDy:n ottelussa on tarjolla laadukasta taukoviihdettä, josta vastaa jyväskyläläinen capoeira-ryhmä Boa Vontade.

Nähdään Monnarilla lauantaina pitkän kaavan kautta!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.