16.02.2012 ENNAKKO: Lauantai-illan futsalhuumaa!
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

16.02.2012 ENNAKKO: Lauantai-illan futsalhuumaa!

16.02.2012

KaDy:n kotitaikaa koetellaan taas, kun Golden Futsal Team Espoosta saapuu Monnarille. GFT on vain kaksi pistettä sarjakakkosena porskuttavaa KaDy-Hirviötä jäljessä, joten luvassa on varmasti jännittävä taistelu arvokkaista runkosarjan pisteistä! Tähänkö kulminoituu kamppailu runkosarjan kakkossijasta?

Tilastotitaanien taistelu

KaDy ei ole hävinnyt tällä kaudella otteluakaan Monnarilla. Alla on lisäksi kymmenen tappiottoman ottelun putki ja kuuden ottelun voittoputki. Eikä sovi jättää mainitsematta tämän putken ohessa syntynyttä liigan historian nollapeliennätystä: pallo ei eksynyt KaDy-vahti Niila-Ville Laitisen taakse yli kolmeen kokonaiseen otteluun, minuuteissa mitattuna ennätysaika on 157 minuuttia 57 sekuntia.

Niin vakuuttavia kuin Dynamon kurantit tilastosaavutukset ovatkin, on GFT:llä laittaa tukevaa dataa poikkiteloin. Ensinnäkään se ei ole hävinnyt liigan runkosarjassa KaDy:lle koskaan: saldo punamustaa vastaan on tällä hetkellä neljä voittoa, yksi tasuri ja nolla tappiota. Toisekseen GFT on sekin erinomaisessa vireessä, mistä kertoo mm. edelliskierroksen 2-12 –vierasvoitto Loiskeesta. Kyseessä on GFT:n historian suurin voitto liigassa maalierolla mitattuna.


GFT:n Aki Miettinen kohtaa ex-seuransa

GFT:llä pelaa lukuisten maajoukkupelaajien lisäksi kadylaisittain mielenkiintoinen pallotaituri, ex-dynamo Aki Miettinen. Mies on tosin GFT:n nettisivuille antamansa kommentin mukaan kärsinyt loukkaantumisista eikä ole varma, kykeneekö täyspainoiseen peliin Monnarilla.

Loukkaantumis- ja sairastumishuolet heittävät tummat pilvensä myös Dynamon leirin ylle.

- Huolia ja synkkiä pilviä tammi-helmikuun tärkeimmän ottelun alla. Terveet pelaajat alkavat olla vähissä ottelun kynnyksellä. Katsotaan ja toivotaan, että saisimme riittävän iskukykyisen rosterin lauantaille, joukkueen päävalmentaja Tero Kelhälä ennakoi huolissaan.

Toisaalta Dynamon rivit ovat sen verran syvät ja laadukkaat, etteivät tällä kaudella muutamat poissaolot ole vaikuttaneet sen suoriutumiseen merkitsevästi.

Tervetuloa Monnarin iltavalaistukseen seuraamaan huippufutsalia! Tämä peli on runkosarjan ”must see”!

KaDynastia 2012 jatkuu:

Monitoimitalolla,
la 18.2.2012 klo 18:30 alkaen
Kampuksen Dynamo vs. GFT
Liput: 7€/4€

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.