03.02.2012 ENNAKKO: Rikkooko Tervarit KaDy:n uskomattoman nollaputken?
14.6.2019 20:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Rikkooko Tervarit KaDy:n uskomattoman nollaputken?

03.02.2012

tervaritlogo.jpg

Dynamolla on pari komeaa putkea päällä. Ensinnäkään se ei ole hävinnyt Monnarilla kertaakaan tällä kaudella - kuusi voittoa ja yksi tasuri kielivät kovasta kotikunnosta. Toisekseen KaDy-Hirviö on pitänyt maalinsa puhtaana peräti kolmessa peräkkäisessä liigakamppailussa. Otteluissa mitattuna tämä on jo Futsal-Liigan historian ennätys, mutta ajallisesti ennätykseen on matkaa vielä kokonaiset kuusi minuuttia. Jos siis Tervarit ei ensimmäiseen kuuteen minuuttiin onnistu saamaan palloa Niila-Ville "Nolla-Nipsu" Laitisentaakse, tekee KaDy historiaa.

Tervarit voitti Dynamon tavoin viime viikonloppuna pelaamansa kaksi ottelua. Huomionarvoista on, että oululaiset nappasivat arvokkaan päänahan kestomenestyjä GFT:ltä ja petasivat näin KaDy:n nousun sarjakakkoseksi. Hyökkäyssuuntaan erittäin ahnaat "tervapirut" pistänevätkin kotijoukkueen ennätyslukemiin venyneen nollaputken ja kotitaian ensimmäiseen todelliseen testiin tämän vuoden puolella.


Havaijifutsal vs. Organisaatio?

Tervarit on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja, KaDy kolmanneksi eniten. Oululaisten nuotta on tosin ryvettynyt peräti 27 kertaa useammin kuin Dynamon. Ainakin tilastot tuntuvat siis tukevan sitä laajalle levinnyttä käsitystä, että Tervareiden pelitapaa kuvaa parhaiten termi havaijifutsal. Vieraiden tehopoikana on tällä kaudella kunnostautunut maajoukkueeseenkin noussut Oskari Tervo, joka on pistepörssissä sijalla kolme.

KaDy:n pelaajatilanne on tällä hetkellä erittäin hyvä, jopa niin hyvä, että kovia liigatason pelureita jää väistämättä rosterin ulkopuolelle. Sairastuvalla kärvistelevät tällä havaa vain pitkäaikaispotilaat Kimmo Tolvanen ja Jaakko Kinnunen, jotka hekin ovat paranemaan päin. Mikko Takala huilaa Tervarit-ottelun korttitilin täyttymisen vuoksi.

nippe-pelaajakortti.jpg

Vaikka pistepörssissä kadylaisista korkealle yltää vain kolmikko Jukka Kytölä-Tomi Lahtinen-Matias Juvonen, ovat viimeisimmät pelit todistaneet, että tulivoimaa punamustalta löytyy laajalta rintamalta. Tulivoiman lisäksi Dynamo tarvitsee huomenna erinomaisen pyyteetöntä puolustuskuria, sillä tehoahneet ”tervapirut” tarvitsevat kunnon kaitsijoita pysyäkseen poissa maalinteosta. Tämän ei pitäisi olla ongelma, sillä KaDy on – ehkä melkeinpä päinvastoin kuin Tervarit – tunnettu organisoidusta pelitavastaan.

(Kuva: Montako "nollamunkkia" Laitiselle sopii vielä antaa?)

Miten pyörii KaDy-karuselli, kun vastustaja on asteen verran viimeaikaisia kovempi? Istahtaako KaDy-veska Laitinen tämänkin ottelun jälkeen Monnarin kahvion pöytään "nollamunkkia" mätystämään? Tule, näe, koe!

Huippufutsalia Monnarilla:

KaDynastia 2012 jatkuu:

Monitoimitalolla,
la 4.2.2012 klo 15:30 alkaen
Kampuksen Dynamo vs. Tervarit
Liput: 7€/4€


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat