26.01.2012 ENNAKKO: Tuplaviikonloppu sarjanousijoiden seurassa!
14.6.2019 20:21 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Tuplaviikonloppu sarjanousijoiden seurassa!

26.01.2012

KaDynastia 2012 jatkuu:

Monitoimitalolla,
la 28.1.2012 klo 15 alkaen
Kampuksen Dynamo vs. SoFo
Liput: 7€/4€

Spiral-hallilla, Tampereella,
su 29.1.2012 klo 13 alkaen
ACE vs. Kampuksen Dynamo

Dynamo on kertaalleen tällä kaudella sarjanousija SoFo:n jo kaatanut. Tuolloin kamppailu SoFo:n kotiparketilla päättyi KaDy:n selkeään 2-7 -voittoon; ottelulle leimallista oli, että Dynamo onnistui viimeistelyssään erittäin hyvin.

SoFo taistelee kiihkeästi paikasta pudotuspeleihin, kun taas Dynamo jahtaa sarjan kärkisijoja ja on tällä hetkellä liigan kolmantena. Ennakkosuosikki KaDy saa kuitenkin olla varuillaan, sillä SoFo on tehnyt koviakin joukkueita vastaan hyvää tulosta - se on mm. pelannut GFT:n kanssa tasan ja voittanut Tervarit.

SoFo:n huomionarvoisin pelaaja on jättiläisen kokoinen Vladislav Gussev, joka on paukuttanut liigassa jo 15 maalia. Dynamolta tulivoimaa löytyy laajalta rintamalta, vaikka maajoukkueen mukana Romaniaan jumiutuneet Jukka Kytölä ja Tomi Lahtinen eivät ehtisikään ajoissa kotiin.

Tervetuloa Monnarille ihmettelemään uusia kasvoja - SoFo:han ei ole ennen KaDy-Hirviön kotiluolassa vieraillut!

Sunnuntaina opiskelijaderby

KaDy:n tuplapeliviikonloppu jatkuu Tampereella ACE:n vieraana. Joukkueet ovat toisilleen tutut opiskelijoiden SM- ja EM-kisoista sekä Futsal-Ykkösen ajoilta. Siinä missä KaDy on tunnetusti poikkitieteellinen joukkue, ovat ACE:ssa teekkarit vahvasti edustettuna. KaDy on voittanut ACE:nkin jo kertaalleen tällä kaudella: Monnarilta teekkarit poistuivat 6-3 -tappio niskassaan, vaikka haastoivatkin kotijoukkuetta ihan ok:sti etenkin toisella jaksolla.

Sunnuntain ottelu pelataan Spiral-hallissa, josta Dynamo lähtee ahnaasti hakemaan hyvää muistoa - niitä on nimittäin kyseisestä paikasta aivan liian niukasti johtuen pääasiassa siitä, että Spiral on myös hallitsevan Suomen mestarin Ilveksen kotiareena.

ACE puolestaan lähtee hakemaan kipeästi kaipaamiaan pisteitä, joita sille on kertynyt ehkä yllättävänkin vähän. Futsalia pelaamaan pyrkivää joukkuetta ennakoitiin korkeammalla kuin minne se on nyt jämähtänyt - sarjataulukon alimmaiseksi. Kuinka käy opiskelijaderbyssä?


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat