03.01.2012 ENNAKKO: Joulun pyhät päätökseen Turun Samppalinnassa
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

03.01.2012 ENNAKKO: Joulun pyhät päätökseen Turun Samppalinnassa

03.01.2012

Dynamon vuoden ensimmäinen ottelu on mielenkiintoinen voimainmittelö: loppiaisena vastaan asettuu TPK Turussa, josta KaDy ei ole koskaan vielä täyttä pistepottia hakenut. Viime kaudella Turun vieraspeli päättyi sopuisasti 1-1, ja toissa kaudella TPK koulutti silloisia liigatulokkaita kotiparketillaan peräti 8-2.

Eikä TPK:n nykykuntokaan hassumpi ole, vaikka edellisen liigapelinsä se hävisikin GFT:n vieraana.

TPK:n joulukuiset kotivoitot PoPasta (7-1) ja TP-Kaarlesta (10-3) välittävät pelottavaa sanomaa joukkueen tulivoimasta. Lisäksi Samppalinnan pihkainen matto asettaa erityismausteensa otteluun ja kääntää ennakkosuosikin vaakaa kotijoukkueen suuntaan. Loppiaisena meidän pitää onnistua 100%:sti, jotta pistetilimme karttuisi, KaDy:n päävalmentaja Tero ”Q” Kelhälä arvioi.

tpk.jpgKokeneella TPK:lla on meneillään jo 12:s kausi Futsal-Liigassa, ja se majailee liigan maratontaulukossa komeasti kolmantena. Vasta viime vuosina futsal-KaDynastiansa luonut Dynamo kyykkii samaisessa taulukossa sijalla 15.

Historian kylmät faktat langettavat siis ennakkosuosikin viitan turkulaisten harteille - huolimatta siitä, että tämän kauden sarjassa Dynamo on kerännyt yhden ottelun vähemmän pelanneena yhden pisteen TPK:ta enemmän. KaDy majailee 20:lla pisteellään sarjataulukossa neljäntenä turkulaisten hönkiessä niskaan.

Taulukon näkökulmasta pelin henki on selvä: voitolla TPK kiinnittäisi itsensä tiukasti kärkikahinoihin, kun taas tappio tietäisi sille neljän ensimmäisen (Ilves FS, Sievi Futsal, GFT ja KaDy) karkaamista ikävän kauas. Sarjan neljä parastahan saavat arvokkaan kotiedun kevään pudotuspeleihin.

Summa Summarum: Turussa KaDy:lla on erinomainen sauma yhtäältä heittää orastava Turku-mörkö selästä jo tässä historian vaiheessa ja toisaalta ottaa tärkeä askel kohti pudotuspelien kotietua.

Turussa on helppo karistaa viimeisetkin joulumielen rippeet, ja kun vielä panokset ovat kohdillaan, niin eiköhän ottelustakin kehkeydy sopivan tulinen. TPK-KaDy - loppiasjuhlaa parhaimmillaan!

Seuraa heitä:

KaDy: Matias Juvonen

made.jpg

– Taiteilija (kuvassa) vietti tällä viikolla 29-vuotissynttäreitään ja tarjosi harjoituksissa jokaiselle maukkaan palan parasta Itävaltaa: sacherkakkua! Jo tämän anteliaisuuden puuskansa vuoksi mies ansaitsee nimensä Seuraa heitä –listalle, mutta kun vielä muistetaan, että ”Madness” on paukuttanut tällä kaudella tehot 12+4=16 ollen samalla KaDy:n paras maalintekijä, niin sitä suuremmat ovat syyt laittaa nimi muistiin.

TPK: Weldson Juvenal

– Kuuleman mukaan samaa tempperamenttisuutta kuin yllä mainitulla kadyllisella vastineellaan. Lähes yhtä tehokaskin kuin Juvonen: tällä kaudella liigassa tehot 5+9=14.

Futsal-Liigaa,
pe 6.1.2012 klo 19
TPK-KaDy
Turun Samppalinnassa

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.