29.11.2011 ENNAKKO: Dynamo kohtaa sarjajohtajan
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

29.11.2011 ENNAKKO: Dynamo kohtaa sarjajohtajan

29.11.2011

Futsal-liiga jatkuu pienen tauon jälkeen, ja Kampuksen Dynamo saa vastaansa erittäin kovan haasteen, kun se matkaa keskiviikkoiltana sarjajohtaja Sievi Futsalin vieraaksi. Sarjaa yhden pisteen erolla ennen Ilvestä johtava Sievi ei ole tällä kaudella vielä liigakentillä hävinnyt.

KaDy:n hyvä syysvire koki edellisessä ottelussa pienen kolauksen, kun se hävisi vierasottelussa GFT:lle. Sarjataulukossa KaDy on viidellätoista pisteellään neljäntenä: neljä pistettä sarjajohtajan takana. KaDy-manageri ja suuri hengellinen johtaja Samu "Smaug" Kytölä odottaa keskiviikon ottelusta vaikeaa.

-Sievi on pelannut vahvasti, kuten sarjataulukko osoittaa. Tiputimme heidät viime vuoden pudotuspeleissä mitalipelien ulkopuolelle, ja tuossa ottelusarjassa vierasvoittomme huikean jännitysnäytelmän jälkeen oli käännekohta. Heillä on varmasti vielä jotain hampaankolossa tuosta ottelusta, jossa ryöstimme heidät kotikentällään, Kytölä toteaa.

Sievin kotikenttä on kooltaan sarjan pienimpiä, mikä suosii teknisesti taitavia pelaajia. KaDy:n joukkueessa taitoa varmasti löytyy, mutta niin löytyy myös isäntien riveistä.

-Radik Akhmetkhanov on luultavasti koko sarjan paras pelaaja. Hän on todella taitava yksi-vastaan-yksi -tilanteissa, eikä hänelle saa antaa yhtään tilaa. Mitään erityiskohtelua emme hänellä anna, mutta jokainen pelaajistamme tietää kyseisen pelaajan vaarallisuuden, Kytölä sanoo.

Futsal-liiga:

Sievi Futsal - KaDy 30.11. Sievin Monitoimitalolla klo 18.30 alkaen.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.