25.11.2011 Ennakko: KaDy II ja LPK iskevät yhteen
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

25.11.2011 Ennakko: KaDy II ja LPK iskevät yhteen

25.11.2011

KaDy II jatkaa pelejään lauantaina klo 16:45 Monnarilla, jossa vastaan asettuu yhteistyöseura Lohikosken Pallokerho. "Loharien" kausi on mennyt pahasti alakanttiin, sillä merkintöjä on kertynyt vain tappiosarakkeeseen; KaDy II sen sijaan porskuttaa kolmen ottelun voittoputkessa.

Lisämaustetta otteluun tuovat Matti "Salko" Salkojärvi ja Juho "Jugo" Mäkiniemi, jotka Dynamo kaappasi LPK:sta syksyllä. Ainakin "Jugo" haluaa varmasti esitellä vanhalle seuralleen KaDy:ssa oppimiaan uusi temppuja, joista hurjin lienee taito antaa maalisyöttöjä (viime kaudella Jugo paukutti LPK:ssa tehot 8+0; tällä kaudella kasassa on jo 3+3).

Lisämaustetta tulee myös siitä, että KaDy:n maajoukkuemies Jukka Kytölä kävi vetämässä LPK:n treenit alkuviikosta. Haluaakohan "Kajuk" tulla lähietäisyydelle katsomaan, miten opit ovat menneet perille? Edellisestä liigapelistä on nimittäin kulunut lauantaina kuusi päivää, joten kolmen liigapelaajan käyttö on mahdollista...

LPK on muuttunut hurjasti sitten viime näkemän, mutta koska KaDy:n arkkinemesis Lauri Berlin pelaa yhä, saa Dynamo olla varuillaan alkuvihellyksestä asti. Tavoite on kuitenkin selvä: pitää LPK:n voittosarake yhä nollissa.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.