21.11.2011 Pelaaja-valmentaja Huhtanen pettynyt GFT-tappioon
14.6.2019 15:23 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Pelaaja-valmentaja Huhtanen pettynyt GFT-tappioon

21.11.2011

Dynamo koki eilen kauden toisen tappionsa, kun GFT oli kotiparketillaan parempi lukemin 4-2 (2-1). Samalla katkesi punamustan voitollisten liigaotteluiden putki, joka jäi viiden pelin mittaiseksi. Edellisen kerran KaDy hävisi kauden avausottelussaan Porissa.

georg.jpgKaDy:n pelaaja-valmentaja Kerkko Huhtanen(kuvassa) ei peitellyt pettymystään GFT-tappion jälkeen. Myös eilen julkaistuun kadyfutsal.netin otteluraporttiin miehellä oli mielenkiintoista ja osuvaa lisättävää:

- Mielestäni otteluraposta jäi puuttumaan seuraavat aika lailla keskeisimmät ottelua kuvanneet seikat:

- Voi olla, kuten Sihvonen mainitsi, että KaDy hallitsi ottelussa palloa hiuksenhienosti enemmän, mutta niinhän siinä täytyykin, jos on takaa-ajajana koko ottelun. GFT kuitenkin käytännössä määräsi ottelun kulkua, kun teki molempien puoliaikojen ensimmäisissä vaihdoissa aika merkittävät maalit (1-0 ja 3-1 -maalit), Huhtanen huomioi osuvasti.

- Meidän oli loppua kohden lisättävä prässiä, kun tappiollakin oltiin, mutta sen toteutus jäi kyllä omasta mielestäni keskinkertaiselle tasolle. Toisin sanoen ei erityisemmin purrut. GFT:n virheistäkin valtaosa taisi tulla sen pelaajien hävittyä 1vs1 -tilanteita meidän puolustuspäässä, eikä niinkään meidän varsinaisen prässipelin ansioista. He hidastivat tai pysäyttivät rikkeillä meidän nopeita suunnanmuutoksia ja hyökkäykseen lähtöjä, Huhtanen arvioi kriittisesti joukkueensa prässin onnistumista ja selvittää taustoja rikkeiden määrälle.

Reikäpaidalla pelaaminen - mikä otteluraportissa jäi mainitsematta - ei sekään onnistunut eilen, vaikka KaDy sitä yrittikin.

- 5vs4-peli oli tutun kuraista, vaikkei omissa sinä aikana soinutkaan. Kuvaavaa on, että 4vs4 -pelissä saatiin vaarallisempia tilanteita aikaan, kuten Q (Päävalmentaja Tero Kelhälä, toim. huom.) pelin jälkeen mainitsi, Huhtanen lopettaa analyysinsa.

Seuraavan kerran KaDy on tulessa ke 30.11., ja vastus on tuolloinkin kovimmasta päästä, kun "kurakengät" matkaavat sarjaa johtavan Sievi Futsalin vieraaksi.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat