19.11.2011 Ennakko: KaDy II maksamaan kalavelkoja Feeniksille
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

19.11.2011 Ennakko: KaDy II maksamaan kalavelkoja Feeniksille

19.11.2011

FS Feeniks - KaDy II
Su 20.11. klo 18:15
Monnari

Lähes ammattimaisella peli viikossa -tahdilla etenevä Keski- ja Itä-Suomen Kakkonen jatkuu KaDy II:n osalta sunnuntaina. Eksoottiset ulkomaakuntalaiset on nyt kohdattu kerran, ja on korkea aika mitata tutumpien jyväskyläläisjoukkueiden nykytaso.

Ensimmäisessä paikalliskamppailussa KaDy-Hirviön kynsiin joutuu Feeniks-lintu, joka voitti oikeusmurhaa hipovasti KaDy II:n viime kauden päätöstaistossa. KaDy-leirissä onkin vahva aikomus maksaa potut pottuina sinänsä sympaattisille Feeniksin pojille, jotka eivät ole vielä päässeet maistamaan voitonnektaria tällä kaudella.

Ristiina-katastrofin jälkeen pikku-KaDy on tyrmännyt sekä PoPS:in että Warkaus JK:n, joten suunta on nousujohteinen. Jos Feeniksillä on runsaudenpulaa pelaajista, KaDy II:n suurin haaste tuntuu tällä hetkellä olevan määrällisesti välttävän kokoonpanon haaliminen; kauden teemaksi onkin kirkastunut jatkuva kuilun partaalla eläminen.

Lisäjännitettä ja lämmön tuulahduksia otteluun tuovat vastapuolen tutut kasvot Teemu "Temppeli" Holopainen, joka edusti Dynamoa opiskelijoiden EM-kisoissa Tampereella, ja kaksi kautta KaDy II:sta edustanut Sami "Erzi" Erola, joka siirtyi jäähdyttelemään tuhkalintuihin KaDy:n liiganousun jälkeen. Näille herrasmiehille toivomme kaikkea hyvää kentän ulkopuolella, mutta parketilla ei armoa tunneta.

Monnarin aulan teksti-tv:ltä voi seurata ottelun aikana GFT:n ja KaDy:n liigakamppailua.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.