17.11.2011 ENNAKKO: Cup jatkuu kotiottelulla
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

17.11.2011 ENNAKKO: Cup jatkuu kotiottelulla

17.11.2011

Futsal cupissa ollaan edetty jo puolivälierävaiheeseen. Ennen tätä kautta Kampuksen Dynamo ei ole koskaan edennyt kyseisessä kilpailussa neljännesvälieriä pidemmälle. Siis jo edellisen kierroksen voitto Mäntän Valosta oli joukkueelle historiallinen. Välieräpaikan ja KaDy:n välissä seisoo enää yksi joukkue, AS Moon Raahesta.

Toisessa divisioonassa pelaava joukkue on Dynamon valmentajalle Tero Kelhälälle tuntematon yhdistelmä. Kelhälä kuitenkin korostaa cupin luonnetta, jossa jokainen peli on äärimmäisen vaikea.

-En tunne AS Moonia sen paremmin. Joka tapauksessa kyseessä on sarjatasoaan laadukkaampi joukkue, koska he ovat edenneet jo näin pitkälle, Kelhälä toteaa.

Jos Dynamo etenee otteluparista jatkoon, lunastaa se paikan Final Four -turnaukseen. Välieräparit arvotaan ensi viikon keskiviikkona Helsingissä. Kelhälä ei kuitenkaan suostu vielä spekuloimaan mahdollisilla vastustajilla.

-Ensin pitää voittaa tämä ottelu. Pelimme on ollut noususuhdanteista viime aikoina, joten siinä mielessä olen luottavainen. Tervareita ja SoFo:a vastaan pelasimme hyvin, kun taas TP-Kaarlea vastaan suorituksemme jätti parantamisen varaa. Omalla tasollamme pelatessamme olemme kuitenkin vaikea vastustaja kenelle tahansa, Kelhälä sanoo.

Tule kannustamaan Dynamoa seurahistorian kovimpaan cup-saavutukseen!

Futsal cup:

KaDy - AS Moon pe 18. marraskuuta klo 20.15 alkaen Monitoimitalolla. Liput 6€/3€.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.