12.11.2011 Ennakko: KaDy II isänpäivänä Varkauteen
14.6.2019 15:13 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ennakko: KaDy II isänpäivänä Varkauteen

12.11.2011

KaDy II matkaa isänpäivänä ryöstöretkelle Varkauteen, jossa vastaan asettuu hivenen kankeasti nimetty Warkaus JK /Hukka-Pallo. Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa, mutta toisin kuin RiPa ja PoPS Warkaus JK ei ole täysin tuntematon poppoo.

- Vastustajan pelitapa on pääpiirteittäin tiedossa, kiitos laajan skouttausrihmastomme. Ryöstöretkelle olisi ollut hienoa saada "Roisto" Takala mukaan, mutta minkäs teet kun mies paukuttaa maaleja liigassa ja on karanteenissa, valmentajana reissulla toimiva Antti Syrjäläfantisoi.

Varkautelaisten joukkue koostuu pääasiassa Warkaus JK:n jalkapalloilijoista, ja sen kirkkaimpana tähtenä tuikkii WJK:n jalkapallo-Kakkosen monivuotinen maaliruisku Dimitri Klimov. WJK on kaatanut sarjassa jo LPK:n ja Feeniksin - väliin mahtuu tappio Liikunnalle -, joten helppoa ottelua ei pitkänmatkalaisille ole varmasti luvassa, varsinkaan kun padrenpäivä verottaa rivistöjä tuntuvasti.

Ottelu pelataan klo 12:30 Kangaslammin liikuntatalolla. Tälle tasolle poikkeuksellisesti katsojilta peritään pääsymaksu (2 €), mikä isänpäivänä mahdollisesti Varkauteen suuntaavien KaDy-fanien on ihan ok tietää.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat