11.11.2011 ENNAKKO: KaDy saa vieraaksi TP-Kaarlen
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

11.11.2011 ENNAKKO: KaDy saa vieraaksi TP-Kaarlen

11.11.2011

Kuka nykyinen Kampuksen Dynamon pelaaja teki viime liigakaudelle kovat tehot juuri KaDy:a vastaan? Nettitoimitus antaa vihjeen: Sama pelaaja edusti viime kaudella TP-Kaarlea, samaa joukkuetta, jonka KaDy kohtaa Monitoimitalolla lauantaina.



Oikea vastaus on Jarkko Ojala. "Jaroslaw" liittyi täksi kaudeksi KaDy:n punamustaan peliasuun ja on jo alkukaudella ottanut suuren roolin joukkueessa. Pitkänhuiskea taitopelaaja hankittiin joukkueeseen lisäämään maalintekovoimaa ja mies onkin vastannut huutoon komeasti. Harjoitusotteluissa Ojala on osunut maalipuiden väliin yksitoista kertaa ja liigassakin kolmesti.

Ojalan sisäpiirin tietoja lauantain vastustajasta on hyödynnetty otteluun valmistauduttaessa, vaikka aivan selvää kuvaa Kaarlen nykykunnosta miehellä itsellään ei ole.

-Siellä on ollut vähän vaihtuvuuttaa ja uusia nuoria on tietääkseni nostettu joukkueeseen. Vanhoista pelaajista osa on jäänyt pois. Esimerkiksi Pasi Nevanperä lopetti ja Sebastian Mannström keskittyy jalkapallouraansa HJK:ssa, Ojala toteaa.



Nöyrä tuuletus

Viime kaudella Ojala oli kiusaamassa Dynamoa.
Tällä kertaa hän aikoo tehdä saman TP-Kaarlelle. Mitä eroja mies näkee joukkueiden välillä?

jaroslaw-pelaajakortti.jpg
(Kuvassa: Jarkko Ojala on maalintekijä Jumalan armosta. Taituri osaa myös yllättää vastustajan puolustajat ovelilla syötöillä)


-TP-Kaarle teki viime kaudella paljon maaleja. Siellä oli monta hanakkaa maalintekijää, kuten Jesse Kalliokoski. Tosin omissakin soi tasaiseen tahtiin. Tänä vuonna joukkue ei kuitenkaan ole tehnyt maaleja samalla tahdilla. Liigassa joukkue on osunut vain yksitoista kertaa, vähiten koko liigassa. Joukkueista KaDy pelaa selvästi taktisempaa peliä ja sen puolustus on raudanluja. Myös erikoistilanteet ovat selvä vahvuus. Ja kyllähän me noita maalejakin osataan tehdä, Ojala viittaa KaDy:n parantuneeseen maalintekoon.


Palloilu-urheilun yksi kirjoittamaton sääntö on, että pelaaja ei tuuleta vanhaa seuraansa vastaan tekemäänsä maalia. Miten käy, jos Ojala iskee maalin lauantaina.

-Kun pelataan oman joukkueen kotikentällä, niin kyllä sitä vähän voi tuulettaa, Ojala sanoo.


Tule paikan päälle seuraaman huippufutsalia ja seuraamaan varmasti maalirikasta ottelua!

Tiesitkö tämän?

-Neljässä edellisessä KaDy:n ja TP-Kaarlen välisessä ottelussa on tehty yhteensä 52 maalia.
-Kaikki neljä ottelua ovat päättynyt Dynamon voittoon.
-TP-Kaarlen pelaaja Niko Kalliokoski teki kaikista liigapelaajista eniten pisteitä KaDy:a vastaan viime kauden runkosarjan otteluissa.


Futsal-liiga:

KaDy - TP-Kaarle lauantaina 12. marraskuuta klo 13.00 alkean Monitoimitalolla. Liput 7e/4e.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.