03.11.2011 ENNAKKO: KaDy kohtaa Tervarit Oulussa
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

03.11.2011 ENNAKKO: KaDy kohtaa Tervarit Oulussa

03.11.2011

Lauantaina KaDy:lla on edessään sarjan pisin vierapelireissu, kun punamustat ottavat suunnaksi Oulun. Vastaan asettuu futsal-liigan kestomenestyjiin kuuluva Tervarit. Vuosien saatossa pohjoiseen suuntautuneet pelimatkat ovat osoittautuneet hankaliksi, eikä helppoa iltapuhdetta ole tiedossa tälläkään kertaa.

-Dynamo ei ole koskaan onnistunut ottamaan pisteitä Tervareiden kotikentältä. Heillä on kova joukkue ja muutama todella vahva yksilö, joista mainittakoon vaikkapa Tervo ja Auvinen. Kova haaste on edessä, KaDy-valmentaja Tero Kelhälä sanoo.

Dynamo on aloittanut kautensa hyvin. Neljästä pelistä saaliina on yhdeksän pistettä, jotka oikeuttavat sarjan kakkospaikkaan. Maalinteossa KaDy on onnistunut yhdeksäntoista kertaa, omiin pallo on livahtanut kymmeneen otteeseen. Tervarit on puolestaan saalistanut kolmesta pelaamastaan liigaottelusta yhden joka lajia, eli voiton, tappion ja tasapelin. Maalinteossa oululaiset ovat onnistuneet kaksitoista kertaa. Vastustajien toimesta verkko on soinut yhden kerran vähemmän.

Ennakkokaavailuissa Kelhälä heittää suosikin viitan Tervareiden harteille.

-Kyllä Tervarit on kotikentällään ennakkosuosikki. Edustusjoukkueemme ringissä on tällä hetkellä vajausta loukkaantumisten takia. Muunmuassa torstaina leikkauksessa käynyt Mikko Kytölä on poissa kokoonpanosta, Kelhälä toteaa.

Lauantaina nähdään saalistaako KaDy-hirviö ensimmäiset pisteensä Tervareiden kotiluolasta!


roiston_kaksiulotteisuus.jpg
(Kuvassa: Mikko Takala odottaa jo malttamattomana Oulun reissua. Pelityyliltään kaksiulotteinen "Roisto" haki jo torstain treeneistä kiukkua lauantaita silmällä pitäen!)

Futsal-liiga:


Tervarit - KaDy la 5.11. klo 15.00 Oulun Urheilutalolla

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.