03.11.2011 Ennakko: KaDy II hakee avausvoittoa
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

03.11.2011 Ennakko: KaDy II hakee avausvoittoa

03.11.2011

KaDy II - PoPS-78
La 5.11. klo 12:30
Monnari
Ilmainen sisäänpääsy



KaDy:n reservit ovat toisena lauantaina peräkkäin mysteerin porteilla, kun Monnarille saapuu PoPS-78 Polvijärveltä, Joensuun kupeesta. Joukkueet eivät ole kohdanneet koskaan aikaisemmin, ellei paria vaihdettua sähköpostia lasketa.

Avausviikonlopun ainoana joukkueena huilannut PoPS sijoittui viime vuonna neljänneksi Itä-Suomen kaksipäiväisessä turnausmuotoisessa Kakkosessa. Tiedossa on myös, että PoPS on pelannut yhden harjoitusottelun, jossa se hävisi Keski- ja Itä-Suomen Kakkoseen alun perin ilmoittautuneelle mutta sittemmin sarjasta luopuneelle Ylämyllyn Yllätykselle hurlumhei-hengessä 7-10. PoPS:in riveissä pelaa muutama JIPPO:n ykkösdivarifutari, mutta heidän futsaltaustoistaan ei ole tietoa.


Jälleen kerran voisi kuvitella, että KaDy II on ottelun ennakkosuosikki, mutta avauskierroksella salaperäisten ristiinalaisten häpäisemäksijoutunut pikku-KaDy ei ole juuri nyt sillä tasolla, että se voisi aliarvioida idästä nousevaa vastustajaa pätkän vertaa.

mysterio3.jpg

Tavoite on kuitenkin yksiselitteisesti päästä takaisin voittokantaan. Lehtisaaren postimerkkiä tilavampi Monnari on kotijoukkueen etu, kunhan kentän pituutta vain hyödynnetään lajinomaisesti. Kokoonpanostakin on luvassa viimeviikkoista laajempi, ja mukana on näillä näkymin myös eräs maajoukkueeseenkin huhuiltu liigapelaaja...

(Kuva: Kuka on tämä jo liigakannuksensa ansainnut uros, joka laskeutuu hetkellisesti Kakkosen tasolle? Tule lauantaina Monnarille ja näe!)


Otteluun on ilmainen sisäänpääsy, kuten kaikkiin muihinkin KaDy II:n sarjapeleihin.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.