28.10.2011  ENNAKKO: KaDy kohtaa SoFo:n vieraissa
SeuraJulkaistu: 14.06.2019 00.00

28.10.2011 ENNAKKO: KaDy kohtaa SoFo:n vieraissa

28.10.2011

Dynamo suuntaa lauantaina Somerolle kauden neljänteen otteluunsa. Vastaan asettuu sarjanousija Somero-Forssa Futsal, tuttavallisemmin SoFo. KaDy on saalistanut kauden kolmesta aiemmasta ottelusta kuusi pistettä ja on mukavasti sarjan kärkikahinoissa. SoFo on pelannut tähän mennessä kaksi ottelua, joista tuloksena on yksi piste.

Pitkäaikainen KaDy-soturi Jukka Kytölä ei muista, että Dynamo olisi koskaan kohdannut SoFo:a, joten lauantain koitos on tässä suhteessa historiallinen.

-SoFo:sta ei ainakaan minulla ole tarkkoja tietoja. Varmasti he lähtevät peliin kovalla asenteella. Nousijajoukkueena he haluavat varmasti osoittaa pärjäävänsä tällä tasolla, Kytölä toteaa.

KaDy lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, vaikka joukkueen peli ei vielä ole täysin loksahtanut kohdilleen. Kytölä on viime aikoina ollut jonkin verran pois joukkueharjoituksista maajoukkue-edustusten takia, mutta uskoo silti tehojen löytymiseen.

-Sain maalitilin auki maajoukkueessa, joten se apina on poissa selästä. Eiköhän sitä siirretä sama vire myös liigakentille, Kytölä kertoo.

Futsal-liiga:

SoFo - KaDy la 29.10. klo 16.00 Someron monitoimitalolla

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.