27.09.2011 KaDy:lle kaksi vahvistusta
14.6.2019 14:29 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy:lle kaksi vahvistusta

27.09.2011

KaDy:n rinki on hienosäätöä vaille valmis lauantaisen Futsal-Liigan avauskierroksen alla. Joukkueen täydentävät koeajalla vakuuttaneet Juho Mäkiniemi ja Matti Salkojärvi, jotka molemmat siirtyvät KaDy:n yhteistyöseurasta Lohikosken Pallokerhosta. KaDy pyytää LPK:lta anteeksi joukkueen tyhjiin kuppaamista.salko2.jpg

Salkojärvi on kansallisesti tunnettu jalkapallomaalivahtina, mutta futsal on Veikkausliigassakin torjuneelle miehelle suhteellisen uusi tuttavuus. Muun muassa JJK:n ja IFK Mariehamnin maalinsuulla seissyt "Salko" tutustui lajiin kunnolla vasta viime vuonna ja ihastui siinä määrin, että haastaa nyt Niila-Ville Laitisen ja Riku Pelkosen KaDy:n puitteidenvartijan paikasta.


(Kuva: Siirrosta ilahtunut Matti Salkojärvi saa toistaiseksi pitää esikadyllisen lempinimensä)


Salkojärvi on siis vielä melkoinen futsaluntuvikko, mutta päävalmentaja Tero Kelhälä näkee kovissa jalkapalloliemissä keitetyssä kassarissa paljon potentiaalia.
- Menee varmasti muutama kuukausi, että "Salko" oppii futsalille ominaisen lajitekemisen. Hän on kuitenkin kehityskelpoinen yksilö, jolla on huippu-urheilijan ominaisuudet, "Kelhis" arvioi.


jugo.jpgToinen täsmävahvistus Juho Mäkiniemi puolestaan on ennen LPK-pestiään pelannut Futsal-Liigaa Ruutupaidoissa. Pohjanmaalta kotoisin oleva "Jugoslaw" on pelaajatyypiltään maalintekijä, joka mm. viime kaudella teki LPK:n paidassa KaDy II:sta vastaan hattutempun painavilla laukauksillaan.

(Kuva: Näin Juho Mäkiniemi hymyilee tehtyään maalin)


Kelhälän arvio Mäkiniemestä on odottavan luottavainen.
- "Jugoslaw" on osoittanut Kakkosessa olevansa hyvä viimeistelijä, jolla on hyvä veto. Hän on liikkuva pelaaja, josta on meille varmasti apua, kunhan hän oppii KaDy:lle tyypillisen tavan pelata futsalia.


Tervetuloa KaDy-Hirviön leiriin, "Jugoslaw" ja Salko"!

   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat