18.09.2011 Voitto ja tasapeli Sievin turnauksesta
14.6.2019 14:21 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Voitto ja tasapeli Sievin turnauksesta

18.09.2011

KaDy jatkoi harjoitusotteluitaan sunnuntaina Sievissä, jossa vastaan asettuivat isäntäjoukkue Sievi Futsal ja TP-Kaarle Kokkolasta. Oulun Tervarit perui osallistumisensa, joten turnaus vedettiin läpi kolmen liigajoukkueen voimin.


Turnaus käynnistyi maalijuhlilla, kun TP-Kaarle kaatui hulppeasti 12-3 (4-2). Päävalmentaja Tero Kelhälä ihmetteli murskajaisia näin.
- Enpä ole ennen ollut voittamassa peliä, jossa vastustaja tekee kaksi ensimmäistä ja viimeisen maalin ja jossa tehdään yhteensä yli kymmenen maalia, "Kelhis" naureskeli.

Huojentava tieto on, että KaDy petrasi selvästi perjantain nihkeästä ja sekavasta Skädäm-kohtaamisesta.
- Nyt pelattiin ihan eri lajia kuin mitä Skädämiä vastaan pelattu sisäfutis oli. Etenkin toinen puoliaika oli mallikasta peliä. Liike oli hyvällä tasolla ja pelissä oli paljon ajatusta mukana, "Kelhis" arvioi nähtyä.


Toisessa ottelussa KaDy jakoi Sievi Futsalin kanssa pisteet lukemin 6-6 (4-4). Otteluiden välissä oli vain parinkymmenen minuutin huili, joten tulosta voidaan pitää tyydyttävänä. Sievi nousi kahden maalin tappioasemasta tasoihin lopussa lentävällä maalivahdilla.


Kelhälän mukaan ottelu paljasti sen, että puolustuspelin kanssa joukkueella on vielä tekemistä.
- Puolustuspelin organisointi ja defensiivinen liike olivat huonoa ensimmäisellä puoliajalla, mutta tilanne parani toiselle puoliajalle, mistä todistaa se, että Sievi osui tauon jälkeen vain lentävällä maalivahdilla. Meillä oli mukana uusia miehiä, joten tämä ei yllättänyt, "Kelhis" totesi.


jaroslaw.jpgTurnauksen ja samalla kaikkien harjoitusotteluiden hahmo on toistaiseksi ollut uusi värväys Jarkko Ojala, joka on tehnyt kolmessa pelissä kolme hattutemppua! Maalintekijäksi hankitun Ojalan alku on siis ollut lievästi sanottuna lupaava.
- Jarkko on antanut todella hyvät hyökkäyspään näytöt. Kun Jarkko saa enemmän treenejä alle ja oppii puolustamaan joukkuetaktiikan mukaisesti, hän tulee olemaan todella kova luu liigatasolla, "Kelhis" virittäytyy futuuriin.


(Kuva: Kolme ottelua – kolme hattutemppua! Siinä Jarkko Ojalan KaDy-ura pähkinänkuoressa.)


Turnauksessa debytoi uusi tryout-mies, ex-Ruutupaita Juho Mäkiniemi. Toisin kuin kadyfutsal.net virheellisesti uutisoi, Mäkiniemi ei pelannut perjantaina Skädämiä vastaan.

Kokoonpanot ja tilastot turnauksesta julkaistaan maanantain aikana.

Seuraavan kerran KaDy-Hirviö on tulessa perjantaina Supercupin finaalissa Ilvestä vastaan. Tarkempaa infoa ottelusta on luvassa lähempänä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat