16.09.2011 Futsal cup: Huh, mikä arpaonni - Ilves piinaa KaDy-leiriä!
14.6.2019 14:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Futsal cup: Huh, mikä arpaonni - Ilves piinaa KaDy-leiriä!

16.09.2011

Futsal cupin 1. ja 2. kierroksen ottelut on arvottu. Cupiin kahdella joukkueella osallistuvan KaDy:n molemmat joukkueet aloittavat suoraan 2. kierrokselta, jonka runkopäivät ovat 2.-20.10.

KaDy II joutui riipaisevan arpapommin uhriksi, sillä onnetar poimi vastustajaksi hallitsevan Suomen ja Futsal cupin mestarin Ilves FS:n, joka vuosi takaperin pudotti Liiga-KaDy:n cupin 3. kierroksella.

Nähtäväksi jää, onnistuuko KaDy II:n optimaalinen sekoitus talenttia ja kokemusta järkyttämään suomifutsalin lippulaivaa. Arpaonni olisi voinut olla huonompikin; nyt sentään pelataan kotona. Taianomaisella Huhtaharjulla voi tapahtua mitä tahansa! Eri asia on, pelataanko ottelua edes siellä.

Viime kaudella KaDy:n reservit etenivät peräti 4. kierrokselle raivaten tieltään paikallisen Lohikosken Pallokerhon ja silloin Ykkösessä pelanneen ja sittemmin Liigaan nousseen AC Estudiantesin Tampereelta.

Vuosi sitten Liiga-KaDy:n arpaonni oli pahin mahdollinen: Ilves FS vieraissa. Tällä kertaa onnetar oli suopeampi ja lähetti KaDy:n toisen tamperelaisjoukkuen PP-70:n vieraaksi. PP-70 nousi täksi kaudeksi Kolmoseen, joten KaDy on SM-hopeamitalistina ehdoton ennakkosuosikki jatkoon.

Valmentajien kommentit tulevat eetteriin myöhemmin, kuten myös tieto tarkemmista yksityiskohdista heti, kun niistä saadaan vastustajien kanssa sovittua.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat