10.09.2011 KaDy hankki maalintekovoimaa
14.6.2019 14:14 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy hankki maalintekovoimaa

10.09.2011

Kilpavarustelu kauden alla käy kuumana. KaDy:n tuorein värväys on TP-Kaarlesta siirtyvä Jarkko Ojala, 25. Maaliruiskun maineella liikkuva Ojala hankittiin täsmälääkkeeksi KaDy-Hirviötä piinanneisiin maalintekovaivoihin.Viime kaudella Ojala pykäsi Kaarlen paidassa Futsal-Liigassa tehot 5+6=11, vaikka tuli mukaan vasta loppukaudesta. Kuriositeettina mainittakoon, että Ojala teki viime kaudella eniten pisteitä KaDy:a vastaan runkosarjan otteluissa (2+3). Ennen Kaarle-komennusta "Jaroslaw" on edustanut La-Ve:a Ykkösessä ja Liigassa.

jaroslaw.jpg

(Kuva: Jarkko Ojala tekee jatkossa maaleja KaDy:n paidassa)


Ojala ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, sillä pitkänhuiskea pohjalainen on verhonnut kahtena peräkkäisenä keväänä ylävartalonsa KaDy:n punamustaan opiskelijoiden SM-kisoissa. Niinpä päävalmentaja Tero Kelhälä tietää tasan tarkkaan, mitä Ojalalta on lupa ja kohtuus odottaa.
- Jarkko on luontainen maalintekijä, joka on aina tehnyt hyvät tehot siellä missä on pelannut. Viime kaudella hän lukeutui TP-Kaarlen vaarallisimpien pelaajien joukkoon. Jarkko ei vielä ole ehtinyt juurikaan treenata meidän kanssa, mutta kokemus liigapeleistä ja tuttuus auttavat sisäänajossa, Kelhälä erittelee.


Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitoksella opiskeleva Ojala on valmis hyppäämään häntäpään Kaarlesta KaDy:n hopeamitalilaivaan.
- Kokkolaan oli raskasta reissata, joten KaDy oli ennestään tuttuna seurana helppo valinta. Kaarlessa pelasin suuressa roolissa, ja vaikka KaDy on kovempi joukkue, tavoitteena on ottaa oma paikka pelaavassa kokoonpanossa, "Jaroslaw" virittäytyy futuuriin.


Tervetuloa, Jarkko!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat