30.08.2011 KaDy-kolmikko Belgiaan
14.6.2019 14:08 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy-kolmikko Belgiaan

30.08.2011

Suomi matkustaa viikonloppuna Belgiaan mittaamaan isäntien iskukykyä tuplamaaottelun puitteissa. Ottelut pelataan Brysselin läheisyydessä Borgloonissa (4.9.) ja Hasseltissa (5.9.).


Jyväskylästä maajoukkuelennolle nousevat sinivalkoisten vakiomiehistöön kuuluvat Kytölän veljekset Jukka ja Mikko sekä viime viikonlopun leirillä vasuriaan vakuuttavasti heilutellut Tomi Lahtinen, joka on ensikertalainen näissä karkeloissa. Kolmikon lisäksi Niila-Ville Laitinen kyttää varamiehenä pelikavereidensa mahdollisia passiongelmia.

Mielenkiintoinen trivia on, että Kytölän veljekset eivät ole koskaan aikaisemmin pelanneet yhtä aikaa maajoukkueessa, vaikka Jukalla on vyöllään kolme ja Mikolla seitsemän maakamppailua. Syyt löytyvät lasarettiosastolta: Mikon ensimmäinen liigakausi meni kasviksiksi loukkaantumisten takia, ja Jukka huilasi osan viime kaudesta. Nyt miehet ovat elämänsä kunnossa kovan kesäharjoittelun jäljiltä.


kady_loiske.jpgkomik.jpgkajuk.jpg

(Kuva: Kolme komeaa miestä, kaikki kohta märkänä hiestä. Jukka (oik.) ja Mikko Kytölä ensimmäistä kertaa yhdessä maajoukkueessa – ja Tomi Lahtinen (vas.) ylipäätään ensimmäistä kertaa maajoukkueessa.)

Päävalmentaja Jouni Pihlajan valinnoissa painottuu selvästi panostus kesäharjoitteluun. Joukkue koostuu Espanjassa ammattilaisena pelaavan Panu Aution lisäksi yksinomaan viime kauden mitalijoukkueiden Ilves FS:n (6), GFT:n (4) ja KaDy:n (3) pelaajista.

Lisätietoa valinnoista: futsal.fi


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat