27.08.2011 OHO! Neljä KaDy:n pelaajaa maajoukkueleirille
14.6.2019 14:04 Uutiset / Jaoston pääsivusto

OHO! Neljä KaDy:n pelaajaa maajoukkueleirille

27.08.2011

Syksyn koitoksiin valmistautuva maajoukkue pesiytyy Hämeenlinnaan viikonlopuksi. Päävalmentaja Jouni Pihlaja on valinnut neljä KaDy-peluria miehistöön, josta karsitaan viikon päästä Belgiaan tuplamaaotteluun matkaava iskujoukko.

Pihlajan mahtikutsun vastaanotti neljä KaDy-hirviön uskollista palvelijaa: kapteeni Mikko Kytölä, Jukka Kytölä, Niila-Ville Laitinen ja Tomi Lahtinen. Kytölät kuuluvat sinivalkoisten vakiomiehistöön, Laitinen on käynyt vuosi sitten vastaavalla leirillä, ja Lahtinen on ensikertalainen näissä karkeloissa.

Kadyfutsal.netin yhyttämä Lahtinen hyppää maajoukkuejunaan odottavaisin mutta luottavaisin mielin. Maajoukkueneitsyyden menettäminen ei Sääksjärven sulttaania pelota.
- Uskon, että tosi hyvin menneet opiskelijoiden EM-kisat ja viime liigakauden tasainen näyttö vakuuttivat koutsin. Tavoitteena on päästä Belgiaan. Muutaman kynäilyn jälkeen pallo yläpeltiin, niin eiköhän paikka sillä heltiä, "Loiske" innakoi.

kady_loiske.jpg

Ennen lähtöään Sääksjärven Loiskeen jalkapallotreeneihin Lahtinen haluaa vielä lähettää universaalit terveiset naisille.
- Vaikka kaapit pursuavat mitaleja, sinkkuna ollaan vielä, "Loiske" vinkkaa.

Lunki asenne leiriä edeltävänä päivänä ei voi luvata kuin hyviä näyttöjä. Nähtäväksi jää, riittävätkö ne Belgian-matkaan.


(Kuva: Tomi Lahtisen vasen jalka on vielä vapaalla jalalla)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat