10.04.2011 FUTSALGAALA: Laitiselle ja J. Kytölälle tunnustusta
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

10.04.2011 FUTSALGAALA: Laitiselle ja J. Kytölälle tunnustusta

10.04.2011

KaDy jatkoi hyviä otteitaan lauantaina Helsingissä järjestetyssä Palloliiton futsalgaalassa, jossa oli paikalla koko suomalaisen futsalin kerma.



nippe.jpgHuippukauden pelannut KaDy-vahti Niila-Ville Laitinen kävi pokkaamassa Vuoden nuoren pelaajan pystin glamouria tihkuneessa juhlassa. Itsevarma ja kylmähermoinen "Nippe", 21, ei nöyristellyt salamavalojen säihkeessä.



- Juhlat oli niin hyvät, että pitää ensi vuonnakin tulla palkituksi. Olen sen tyylinen pelaaja, että henkilökohtaisia pyttyjä ei koskaan voi olla liikaa. Kaikki juhlat ja gaalat ovat mukavia,
"Nippe" paljastaa mieltymyksiään.

(Kuva: Onko tässä tulevaisuuden maajoukkuevahti?)


kajuk2.jpgKaDy-menestyksen täydensi Jukka Kytölä, joka jakoi Tervarien Jarno Auvisen kanssa pudotuspelien parhaan pistemiehen palkinnon. Juuri ennen playoffeja polvivammasta toipunut ja heti huimaan kiitoon äitynyt "Kajuk" summasi kahdeksassa pudotuspelissä tehot 5+5. "Kajuk" palkittiin gaalassa jo toista vuotta peräkkäin, sillä viime vuonna hänet kruunattiin Vuoden tulokkaaksi.



(Kuva: Jukka Kytölä on vakiinnuttanut asemansa kansallisella futsalhuipulla)



Lisätietoja muista palkituista: futsal.fi

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.