31.03.2011 Opiskelijoiden futsalin SM-kisat käyntiin tänään!
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

31.03.2011 Opiskelijoiden futsalin SM-kisat käyntiin tänään!

31.03.2011

Vaikka Kampuksen Dynamon edustusjoukkue vastikään päättikin pitkän kaavan kautta Futsal-Liigan finaaleihin edenneen kilpailukautensa, ei seuran futsaltoiminta ole vielä jäänyt kesälomalle. Valtaosin seuran liigajoukkueen pelaajista koostuva KaDy:n opiskelijajoukkue (KaDy Students) nimittäin jatkaa kauttaan perinteikkäissä opiskelijoiden futsalin SM-kisoissa, joissa ensiesiintymisensä futsalparketeilla tekee myös seuran naisjoukkue (KaDy-Kaunottaret).

oemjoukkue.jpg

(Kuva: KaDy-Students voitti viime vuonna futsalin opiskelija-mestaruuden ja osallistui opiskelijoiden EM-kisoihin Kroatiassa, jossa joukkue sijoittui seitsemänneksi 16:sta. Joukkuekuva Kroatiasta.)

KaDy ry:n järjestämät futsalin OSM-kisat pelataan Jyväskylässä to 31.3.- la 2.4.2011, ja niissä taistellaan Suomen mestaruuden lisäksi paikasta vuoden 2012 opiskelijoiden EM-kisoihin Cordobaan, Espanjaan. OSM-kisojen järjestely-organisaatiossa toimivalla KaDy:n pelaaja-valmentaja Kerkko Huhtasella on myös selkeä näkemys siitä, mikä on saanut seuran sitoutumaan opiskelijaurheilutoimintaan:

- OSM-kisat ja etenkin niiden voittajille tarjolla olevat OEM-kisat ovat olleet loistavia tapahtumia, ja itse asiassa erinomainen keino pidentää pelaajien kilpailukautta, motivoida pelaajia kesäharjoitteluun ja saada alle laadukkaita kansainvälisen tason otteluita. Ja jos taas ajatellaan toimintaa pitkällä tähtäimellä, niin voittamalla nyt järjestettävät OSM-kisat KaDy siis luo jo perustaa vuoden 2012 kesäharjoittelulle ja näin ollen futsal-liigakaudelle 2012–2013.

Mistä sitten löytyy kadylaisten motivaatio ja energia OSM-kisojen järjestämiseen pitkän liigakauden jälkeen? Hetken harkinnan jälkeen aavistuksen romantisoidun vastauksen kysymykseen tarjoaa OSM-kisojen turnauspäällikkö Matias Juvonen:

- Rakkaudesta lajiin.

Vuoden 2011 opiskelijoiden futsalin SM-kisoissa pelataan miesten ja naisten kilpasarjojen lisäksi ensisijaisesti lajin aloittelijoille sekä kuntoilijoille tarkoitettu rentosarja. Kilpasarjojen ratkaisuottelut tullaan videoimaan ja mahdollisesti esittämään nettilähetyksinä la 2.4. klo 12.00 alkaen. Mahdollisista nettilähetyksistä tullaan vielä tiedottamaan tarkemmin OSM-kisojen verkkosivuilla ja asianmukaisilla keskustelufoorumeilla.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy kisasivustolta osoitteessahttp://www.osmfutsal.net/.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.