23.03.2011 ENNAKKO: Damokleen miekka KaDy-Hirviön yllä
13.6.2019 18:05 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Damokleen miekka KaDy-Hirviön yllä

23.03.2011

Finaalisarja:

la 19.3. Ilves - KaDy 4-1 (1-0)
su 20.3. KaDy - Ilves 2-5 (0-3)

Hallitseva Suomen mestari Ilves FS sai viime viikonloppuna lentävän lähdön finaalisarjaan, kun se kurmootti KaDy:a sekä lauantaina kotonaan (4-1) että sunnuntaina Monnarilla (2-5). Molemmissa kamppailuissa oli liigakauden yllättäjäjoukkue Dynamolla paikkansa kääntää tulos jyväskyläläisittäin suosiolliseksi, mutta Ilveksen monivuotisen menestyksen muovaama rutiini ei pettänyt.

Torstaina riitapukarit kohtaavat kolmannen finaaliottelun merkeissä. Pilli vislaa Spiral-halleilla klo 19. Ilves on voiton päässä pytynnostelusta ja ehdoton ennakkosuosikki kotimuovillaan, joten KaDy:n on yllettävä penkkipunnerrusennätykseensä, mikäli se mielii jatkaa finaalisarjaa ensi lauantaina kotiparketillaan.

- Jos pystymme pitämään sen ihan ok tason, jolla pelasimme kotiottelussamme toisen puoliajan, niin luulen, että Ilves on todella tiukilla torstaina, KaDy-luotsi Tero Kelhälä arvioi.

kady_juhlii_finaalissa.jpg

(Kuva: Encore, Dynamo! Vielä kerran Monnarilla, joohan? Jukka Kytölä(vas.), Tomi Lahtinen ja Antti Maltsin juhlivat MAALIA. Ilves-kapteeni J-P Torvinen kontemploi katse parketissa.)

Erinomaiseen pudotuspelivireeseen vastuun myötä kasvanut Antti Maltsin ei halua luopua elämänsä keväästä ilman onnistunutta vakioharhautusta.

- Damokleen miekka tai ei, paineet on kuitenkin suursuosikki Ilveksen harteilla. Eli ei muuta ku askelharhautus ja oikeelta rennosti ohi. Nii ja lelu mukaan tietysti!, sähköjänis kertoo jotain, mikä on oletettavasti resepti Ilveksen kaatoon.

To 24.3. klo 19 alkaen Tampereen Spiral-hallilla: Ilves- KaDy

Forza, Dynamo!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat