15.03.2011 ENNAKKO: KaDy haastaja-asemista finaalipaikan hakuun
13.6.2019 16:04 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDy haastaja-asemista finaalipaikan hakuun

15.03.2011

KaDy ja GFT kohtasivat edellisviikonloppuna kahdesti Futsal-Liigan välieräsarjan merkeissä. Ensimmäinen erävoitto lohkesi KaDy:lle lukemin 2-3 (2-1), mutta heti seuraavana päivänä "kultatossut" tasoitti puntit kaatamalla Dynamon selvin 1-4 -lukemin. Molemmat ovat siis - harvinaista kyllä - napanneet vierasvoiton.

Huomenna ratkaistaan Espoon Leppävaarassa finalisti tamperelaisen Ilves FS:n seuraksi. Pelin henki on yksinkertainen: voittaja finaalipeleihin, häviäjä taistelemaan pronssista.

KaDy lähtee otteluun selkeänä altavastaajana, sillä maajoukkuepelaajia vilisevä GFT voitti liigan runkosarjan ja on kautta aikain menestynein suomalainen futsaljoukkue. Erityisesti kokenut Teemu Terho ja yritteliäs Ville Spangar ovat tässä välieräsarjassa olleet kullanarvoisia pelaajia GFT:lle. Dynamon jykevälle kivelle valettua pudotuspelihenkeä tuskin kuitenkaan horjutetaan ilman verta ja kyyneliä.

kimble.jpg

- Hanttiin laitetaan varmasti niin että rutisee. Opiskelijoiden EM-kisoissa kesällä tuli pelattua seitsemän päivän sisään kuusi tiukkaa matsia, joten vääntöä löytyy varmasti loppuun saakka, mahtavaan play-off -vireeseen itsensä säätänyt Kimmo Tolvanen (kuvassa) kommentoi.

Kolmas ja ratkaiseva välieräottelu:
GFT - KaDy

Espoon Leppävaarassa ke 16.3. klo 20 alkaen.

GFT:n sivuilta ottelua voinee seurata live-streamina: GFTV.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat