09.03.2011 ENNAKKO: GFT:stä KaDy:n välierävastus
13.6.2019 15:55 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: GFT:stä KaDy:n välierävastus

09.03.2011

(Päivitys: haastattelu lisätty)

KaDy:n välierävastustaja varmistui Tervarien pudotettua TPK:n. Runkosarjassa heikoiten (5.) sijoittuneena välieräjoukkueena Dynamo saa vastaansa runkosarjan voittaja Golden Futsal Teamin Espoosta. Finaalipaikka lohkeaa kahdella voitolla.

gft.jpgkdilogo2.jpg


Aikataulu

GFT-KaDy la 12.3. klo 19:00 Leppävaara
KaDy-GFT su 13.3. klo 15:00 Monnari
(GFT-KaDy ke 16.3. klo 20:00)

GFT:n tie välierään kulki runkosarjan voittajalle arvollisesti lepoloman kautta, kun taas KaDy joutui huhkimaan kaksi ottelua Sievi Futsalia vastaan. Lauantain rangaistuspotkuihin edennyt trilleri antoi KaDy:lle henkisen yliotteen, ja välieräpaikka irtosikin sunnuntaina Monnarilla melko vaivattoman näköisesti (13-1).

Maajoukkuepelaajia vilisevä GFT on suomalaisen futsalin lähihistorian menestynein joukkue, joka voitti kaksi peräkkäistä mestaruutta vuosina 2008-2009. Viime vuoden hopeaa pidetään espoolaisleirissä työtapaturmana.

Maajoukkuepelaajien lisäksi GFT:tä edustaa Aki "Rehtori" Miettinen, joka kuului viime kaudella KaDy:n ehdottomiin avainpelaajiin.

Kauden keskinäisissä kamppailuissa GFT on jättänyt KaDy:n kahdesti nollille voittaen 1-0 ja 0-4. Koska viime kaudella KaDy sai GFT:ltä vain yhden tasapelipisteen, on vastassa ainoa Futsal-Liigan joukkue, jota KaDy ei ole koskaan voittanut.

kelhala_tero_img_4970.jpg

Faktojen valossa ei olekaan yllätys, että KaDy:n päävalmentaja Tero Kelhälä jakaa tunnustusta vastustajalle.
- GFT on pahin mahdollinen vastustaja meille. Äärettömän kova joukkue, joka pelaa taktisesti hyvää futsalia. Meidän täytyy onnistua sataprosenttisesti, jos meinataan mennä jatkoon.

(Kuva: Kelhälä nauttii kovista haasteista)


Futuuriin virittynyttä KaDy-Hirviötä eivät tilastot kuitenkaan pelota, sillä Sievi-ottelusarjasta jäi päälle hyvä draivi.
- GFT on tietenkin selvä ennakkosuosikki, mutta altavastaajan asemasta on hyvä lähteä haastamaan. Joukkueen syke on todella hyvä tällä hetkellä. Upea voitto Sievissä ja suvereeni esitys Monnarilla ovat luoneet nostetta. Hyvillä mielin lähdetään GFT:n kaatoon, "Kelhis" paaluttaa keskiviikon iltaharjoitusten alla.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat