13.12.2010 MAAOTTELU: Suomi voitti Irlannin Tampereella - tiistaina uusinta Jyväskylässä
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

13.12.2010

Suomi kaatoi maanantai-iltana Tampereella Irlannin selvin lukemin 5-0 (3-0).

Maalintekijöinä kunnostautuivat Henrik Henriksson kahdesti sekä Teemu Terho ja Panu Autio kerran mieheen. Irlanti viimeisteli loppulukemat omalla maalilla. Kaikista maaleista vastasi Suomen ykkösketju.

Voitto ja nollapeli oli neljäs perättäinen Suomelle. Tänään maalilla ollut Juha Ojanperä on torjunut nollapeleistä kaksi. Kolme edellistä nollapeliä tuli Maltaa vastaan.

Kentällä nähtiin myös jyväskyläläisväriä, sillä KaDy:n Matias Juvonen ja Mikko Kytölä päästettiin irti toisen puoliajan jälkipuoliskolla. Juvonen pelasi kaksi pitkää vaihtoa ykköskentässä ja syötti Aution maalin. Kytölä pelasi viimeisen vaihdon samassa kentässä.

Kadyfutsal.net tavoitti ottelun jälkeen suihkunraikkaan Juvosen, joka analysoi lehdistölle auliisti mielentilojaan ja ottelua.

- Irlanti oli selvästi parempi kuin Malta, tämä oli askel kovempaan. Vastustaja oli fyysinen, mutta kyllä siellä oli taitaviakin kavereita. Ihan hyvä virinä oli pelata. Toivottavasti huomenna tulee kotiyleisön edessä enemmän minuutteja, "Made" kirjoittaa joulupukille.

Irlannilla on mahdollisuus revanssiin heti tiistai-iltana, kun tuplamaaottelun toinen näytös esitetään Jyväskylässä. Paikkana on Monitoimitalo ja aikana klo 19:00.

Lisätietoa Tampereen tapahtumista: futsal.fi