06.12.2010 Suomen Terveystalosta KaDy:n yhteistyökumppani
13.6.2019 13:41 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Suomen Terveystalosta KaDy:n yhteistyökumppani

06.12.2010

Kampuksen Dynamo ry:n futsalosaston taustajoukot saivat merkittävän vahvistuksen, kun seura solmi yhteistyösopimuksen Suomen Terveystalo Oy:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on turvata seuran jäsenille nopeat ja asiantuntevat terveyden- sekä urheiluvammojen hoitopalvelut Suomen Terveystalon toimipisteissä Jyväskylässä tai sen ulkopuolella. KaDy:n futsaljoukkueiden ohella yhteistyön piiriin kuuluvat myös yhdistyksen jalkapallojoukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt.

logo2010.gif


Suomen Terveystalo
on maan johtava terveyspalveluyritys, jolla on yli 100 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Yritys toimii yhteistyössä useiden suomalaisten urheiluseurojen kanssa huolehtien niiden jäsenten terveydestä sekä vammojen ja tapaturmien hoidosta. Yhteistyökumppanuuksia on ammattipelaajista ja edustusjoukkueista juniorijoukkueisiin ja harrastelijoihin. Terveystalon Jyväskylän tiloissa toimivat TapaturmaKlinikka sekä UrheiluKlinikka, joiden kautta KaDy:n jäsenet ja muutkin asiakkaat saavat tarvitsemansa erikoislääkäri-, kuvantamis-, laboratorio- sekä leikkauspalvelut.

Yhteistyön myötä Suomen Terveystalo tulee olemaan näkyvästi esillä KaDy:n liigajoukkueen ottelutapahtumissa Jyväskylän Monitoimitalolla.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat