19.11.2010 KaDy-hirviön keittiössä: "Näin kynit Feeniks-linnun"
13.6.2019 13:28 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy-hirviön keittiössä: "Näin kynit Feeniks-linnun"

19.11.2010

KaDy II jatkaa koitoksiaan piirin ylimmässä sarjassa Huhtaharjulla lauantaina klo 17:15. Ensimmäisen sarjakierroksen viimeisessä ottelussa vastaan asettuu uusioseura FS Feeniks.

Koko alkukauden kestäneen huolellisen lajinmäärityksen tulos on, että FS Feeniks on Pelimiesten tuhkasta noussut lintu, jonka siivet eivät vielä ole kehittyneet lentokykyisiksi. KaDy-hirviöllä ei luulisi olevan vaikeuksia kyniä siivetöntä lintua, mutta filosofiset spekulaatiot KaDy-hirviön lauantai-iltaisesta lokaatiosta tuovat parkettishakin odotusarvon määrittämiseen epävarmuustekijöitä.

Lähtikö KaDy-hirviö Liiga-KaDy:n matkaan kohti tarujen Pohjolaa? Jos lähti, voiko Hirviö olla kahdessa paikassa yhtä aikaa? Jos Hirviö lähti ja kahden paikan malli on mahdoton, miten käy KaDy II:n, etenkin kun lintuja toisinaan pikkunälkään syövä Markus Vanninen seuraa ottelua karenssista käsin?

Ontologisesti kieltämättä kiintoisan kysymyksenasettelun purkaminen tapahtukoon toiste blogin puolella. On aika asettaa lauantai-illan premissit: (1) Jos KaDy-hirviö vaikuttaa Jyväskylässä, Feeniks murskataan. (2) Jos ei, ottelusta voi tulla tiukka.

FS Feeniksiä on joka tapauksessa syytä onnitella uusista kotisivuista, joiden topologiaa voit hahmottaa täällä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat