10.11.2010 ENNAKKO: KaDylle turkulaisvieraita - joko korkataan ketsuppipullo?
13.6.2019 13:12 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDylle turkulaisvieraita - joko korkataan ketsuppipullo?

10.11.2010

KaDy saa vastaansa kauden kolmannessa kotiottelussaan turkulaisen TPK:n. Riitapukarit ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen: kolme viikkoa sitten Turun Samppalinnassa mitelty tasainen liigakamppailu päättyi ratkaisemattomaan 1-1 –pistejakoon.

tpk.jpg

Dynamon maalinteko on oireillut pahasti viime aikoina, sillä viimeiseen kahteen ja puoleen otteluun ei yksikään punamusta ole onnistunut kirjaamaan nimeään tehosarakkeeseen. Puolustus sen sijaan selviää tarkastuksesta nuhteitta: KaDy on päästänyt neljässä pelaamassaan liigaottelussa vaivaiset kolme maalia – ylivoimaisesti vähiten koko sarjassa.

TPK:n hyökkäyskalusto on isokokoinen ja tunnetun tehokas. Pistepörssin kärkisijoilla ovat ainakin alkukaudesta viihtyneet muiden muassa Matti Heimo ja maajoukkueessakin esiintynyt Petteri Pitkänen. Dynamon kiusallisen pienistä tehoista on toistaiseksi vastannut pääosin ykkösvitja, jossa maajoukkuekolmikon Juvonen-M.Kytölä-J.Kytölävasempana jalkana on polkannut Tomi Lahtinen (kuvassa).

Pelaajakuva_Thompson

Laitetaan lelu liikkeelle ja stereot täysille, niin eiköhän ne verkot ala heilua pikku hiljaa, harjoituksissa hyviä otteita esittänyt Lahtinenmuotoilee ratkaisuehdotuksensa punamustan maalinteko-ongelmaan. – Kakkosketjun ketsuppipullohan voi aueta milloin vain; etenkin Miikka Järvenpäällä tuntuisi olevan jatkuvasti maali tuloillaan.


Futsal-Liigaa:
KaDy - TPK

-lauantaina 13.11.2010 klo 12 alkaen Monitoimitalolla.
-liput 6/3e, kausikorttilaiset ja alle 10-vuotiaat ilmaiseksi


Linkit:

Sarjataulukko
Pistepörssi


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat