04.11.2010 KaDy II: El Clásico lauantaina
13.6.2019 13:08 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy II: El Clásico lauantaina

04.11.2010

Lauantaina Monnari natisee niin avio- kuin avoliitoksissaan klo 11:30 alkaen, kun keskisuomalaisen futsalin kuumin kamppailu rikkoo sapatin. On El Clásicon eli Kampuksen Dynamon ja Skädämin peitsenkalistelun aika!

Upean cup-voiton jäljiltä KaDy II lähtee otteluun itseluottamusta täynnä, mutta ei missään nimessä takki auki, onhan Skädäm paitsi kerännyt vuoden rutiinia Ykkösestä, myös aina syttynyt parhaimpaansa KaDy-hirviötä vastaan.

Tuoreessa muistissa on myös koko KaDy-historian huonoin ottelu viime kaudelta, jolloin KaDy II hävisi Skädäm Akatemialle. Toisaalta KaDy II on aina aikaisempina vuosina voittanut Skädämin edustuksen, joten asetelmat ovat varovaisestikin arvioituna kutkuttavat.

Monnarilla joukkueet eivät ole toisiaan kohdanneet - saati ylipäätään pelanneet. Seurojen keskinäisen kahnauksen historia on kuitenkin osoittanut, ettei vihanpito ja aggressiivisuus katso aikaa ja paikkaa (todiste: 20.12.2008, Saarijärvi). Nyttemmin tilanne on toki rauhoittunut, ja hyvä niin.

Riku Pelkosen ja Jussi Kaihlajärven kirjoittama Juudaksen evankeliuminuusin luku tuskin konkretisoituu skädänistisenä raivona, sillä "Belgi" majailee lasaretissa ja "Kaihlis" liigapelin jäljiltä karanteenissa. Kaksikon siirto Dynamon leipiin leikkaa kuitenkin ison loven Skädämin potenssiin.

KaDy II:n kokoonpano on elänyt alkukaudesta voimakkaasti, ja jo nyt on tiedossa, että lauantain rosteri sisältää joitakin mielenkiintoisia nimiä debytanteista alkaen. Kokoonpano on oleva tiivis mutta vahva.

Otteluun on vapaa pääsy kaikilta muilta paitsi Skädämin kausikorttilaisilta.

Seuraa häntä:
mare_ja_pokaali.jpg

Markus Vannisen paluu loukkaantumisten jäljiltä KaDy:n aktiiviseen kokoonpanoon on ollut ilonaihe keskisuomalaisen futsalin ystäville. "Maren" purjehdukset läpi vastustajien rintamalinjojen ovat tuoneet parketille lämpimän myyttisen esihämärän tuulahduksen kylmän kulutuskapitalismin keskelle. Myös "Maren" johtajuudelle on ollut käyttöä vaikeina aikoina.

(Kuva: Karnivori Markus Vannisen mukaan skädänistin liha on varsin sitkasta ja pahanhajuista, mutta sen saalistamiseen vaadittava kova työ parantaa makunautintoa.)

Lue lisää:
Skädäm


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat