01.11.2010 ENNAKKO: KaDy:n edustusjoukkue Tampereelle Futsal Cupin merkeissä
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

01.11.2010 ENNAKKO: KaDy:n edustusjoukkue Tampereelle Futsal Cupin merkeissä

01.11.2010


Kampuksen Dynamon edustusjoukkue aloittaa urakkansa Suomen cupissa vierasottelulla keskiviikkona. Vastustaja on kovin mahdollinen, kun KaDy-hirviötä isännöi Ilves FS. Joukkueet eivät ole vielä tällä kaudella kohdanneet virallisessa ottelussa, mutta nopea vilkaisu sarjataulukkoon osoittaa, että kotijoukkueen vire on kohdallaan.



Hallitseva Suomen mestari on kotonaan erittäin vaarallinen vastustaja, mutta KaDy-luotsi Tero Kelhälä on luottavainen joukkueensa mahdollisuuksiin.



-Ilves on kovin mahdollinen vastustaja Suomen rajojen sisäpuolella. Esimerkiksi Torvinen ja Teittinen ovat Suomen ehdotonta futsal-eliittiä. Heidän lisäkseen joukkueessa on muitakin aivan maajoukkuetason pelaajia. Ehdottoman kova joukkue tulee vastaan, Kelhälä sanoo.

Dynamolla on kuitenkin hyviä muistoja Spiral-hallista ja Ilveksestä. Viime kaudella keskisuomalaiset hakivat Tampereelta täyden pistepotin ja muutama kuukausi sitten Ilves kaatui harjoitusottelussa.



-Teemme keskiviikon peliin joitakin taktisia muutoksia verrattuna GFT-peliin. Kokoonpanossa saatetaan myös hakea uusia ratkaisuja. Se on varmaa, että tulemme otteluun täysin erilaisella sykkeellä kuin viime lauantaina, Kelhälä toteaa.



Ennen kauden alkua KaDy:n johtokunta linjasi joukkueen tavoitteeksi Suomen cupin voiton. Valmentajan mukaan tavoite ei ole muuttunut, vaikka arpa ei tällä kertaa ollutkaan suosiollinen.



-Seura asettaa tavoitteet ja minä palkollisena teen kaikkeni niiden totetumisen eteen. Keskiviikkona otetaan ensimmäinen askel, Kelhälä toteaa luottavaisena.




Suomen cup alkaa Dynamon edustusjoukkueen osalta keskiviikkona 3.11. klo 20.00 alkaen Spiral-hallissa: Ilves FS - KaDy.

Linkit:

Ilves FS

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.